Nektek van légpuskátok?
  • hawken
    Szia!

Természetesen a te pénzed, azt veszel belőle amit akarsz, de az IZS61 egy hobbipuska. 40 méteren nem fogsz vele túl sok sörösdobozt eltalálni.
    Én a helyedben még gyűjtögetnék. Hidd el ha az első "komolyabb" légpuskád tényleg komoly légpuska lenne, akkor azzal rengeteget spórolsz.
    Példa : megveszed az IZS-t távcsövestől mindennel együtt 45-ért. Lődözöl vele, sikerélményed lesz, de rájössz hogy a kertvégi sörösdobozon túl is van cél, csak az az IZS-nek már komoly kihívás. Na ekkor úgy döntesz hogy veszel egy tényleg komoly légpuskát, de előbb eladod az IZS-t. Örülsz ha feléért megveszik mint te vetted. Ezután megveszed a komoly légpuskát pl egy D75-öt mondjuk 70ezerért. Az IZS-t elvitték 25-30ért, neked bele kellett raknod még 40-45öt. Így buktad a 20-25ezret amivel kevesebbért elkelt az IZS.
    Viszont ha a meglévó 45ezredhez spórolsz még egy 20-25-öt, akkor egyből a komoly légpusekkal kezded, és nincsen bukta.
    Simán matek az egész, én is végigjártam ezt az elején. Valamint a komoly légpuska az komolyan is tartja az árát, és a minőségét.
    Természetesen ha csak hobbi a cél és később sem akarsz tovább fejlődni akkor remek választás az IZS61. De azért komoly eredményeket kár várni tőle.

Hidd el marha jó érzés mikor a komoly puskával komolyan megtanulsz lőni, és az 50 méteres célokat pengeted, akkor a telekszomszéd előhozza a duplarugós szlávkát, mondván hogy megy az neki is, majd 10-ből kilencszer te leszeded a sörösdobozt, ő meg egyszer sem. :D:D:D

Nem kötelező megfogadni, de sokszor az olcsóbb lesz a drágább a végén.