Nektek van légpuskátok?
  • hawken
    Értem én, csak egyszerűen az van, hogy amennyiért manapság egy új szlávkát vesztegetnek, annyiért sokkal jobb minőségű (még használtan is), és használhatóbb légpuskát lehet venni.
    Ráadásul az utóbbi öt évben a szláviákat sikerült minőségileg eléggé lezülleszteni.

Egy Suhl 312 pedig magasan veri bármelyik slaviát mind pontosságban, mind tartósságban, sőt a visszarúgása sem kényelmetlen, köszönhetően a súlyának, és a felépítésének.

Abban viszont tévedsz hogy nekem csak az állítható elsütőszerkezetű és visszarúgásmentes puska a puska. Van jópár rugós puskám, ami nem rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal.
    Nem mindenhova kritérium a versenyfegyver, sőt van hogy a legjobban a Crosman 1077-essel szórakozunk.

Elsősorban azt kell eldönteni hogy hol és mire használnád a fegyvert.
    -verseny vagy hobbicélra?
    -mekkora területen kb?
    -milyen célokra (céltábla, vagy esetleg más funny dolog pl. dióember :D)
    mert ha mondjuk versenyezni akarsz ahol fontos a pontosság, akkor muszáj a technikát és a minőséget választani, de ha mondjuk hétvégenként a telken a dióemberek ellen kell bevetni, akkor az olcsóbb és kevésbé pontlövő fegyver is tudja hozni a feelinget.
    Persze egy hobbipuska is lehet elég pontos, nem méteres eltérésekről van szó, csak arról hogy egy versenycélra készült cuccal nem gond mondjuk 30-45 méterre lődözni egy 4cm-es körbe, míg egy hobbifegyvert ritkán használ az ember 15-20 méternél nagyobb távokra.