Nektek van légpuskátok?
  • Noricadragon
    Köszönöm szépen elsőnek is hogy válaszoltál a kérdésemre.
    Megnéztem azokat amiket ajánlottál nekem.
    Ezek közül kimerem jelenteni hogy a Walther LGR, illetve a Diana 100 az ami igazán megfogott ezek közül.
    De a Diana 75 is nagyon hasonlít ezekre, mintha azonos formavilág jellemezné ezeket a fegyvereket.
    Kérdésedre válaszolok nem akarok indulni versenyeken, csak tisztán hobbiból lövök.
    Kiteszem a céltáblát és annyi, nem vadászom csak szórakozom.
    Jó sokan szidják a Norica Dragont, nekem bevállt és kifejezetten tetszik hogy még visszaugrik elsütés után, legalább érzem a nyers erőt.
    Én azt mondom hogy egy olyan puskával teszem fel mint egy 1250 dominátor nem élvezet már a sport, mivel annyira komoly a puska hogy még a legbénábbnak is tuti hogy lesz találata.
    Diana 75 kurva jó puska, láttam egy két videot, hiába régi meg minden de nagyon pontos.
    Most az idei évben még szeretnék venni keserü dragont, meg egy roger hawk gázpisztolyt, meg egy fasza légpuskát még.(szerintem diana 75 lesz majd) És be is fejeztem.
    Azután már hétvégente irány az erdő,majd a céltáblára
    Csak már a pénzt kell majd gyüjtenem
    Ha Diana 75-öt ha vesz az ember nagyon felujításra szokott szorulni, mi az amit általában cserélni kell benne és az is mennyibe kerül hozzáteszem nem vagyok bütykölös típus, max tudok olajozni, nekem addig megy el a tudományom. ( ha tömítés kell benne mint ahogy te is írtad az mennyi általában, szokott e hozzá alkatrész lenni, illetve azt csak fegyvermester tudja e cserélni benne )
    Gratulálok amugy a sok légpuskádhoz kész kis múzeum.
    ÜDv