• USAMEN POWER
    Én tudom hogy mit jelent a Service Pack, és hogy elengedhetetlen az Op. rendszerhez. Ahogy megjelent az Xp hez az Sp3, pár nappal rá le is szedtem, de a kiírásomban ki is van írva. 2 böngészőm van Mozilla Firefox 3-as verzió, és IE 7, ya és Nod32 virusírtóm (napi frissítésekkel) ami viszont egy rakás szart nem ér, szerintem Avastal többre megyek, és msn en semmilyen linkre nem kattintok rá, ami köszönés nélkül csak betolja a képét (ha esetleg köszönne, rákérdezek az ismerősre hogy valóban ő küldte). És van kb. 10 éves számítógépes tapasztalatom, amibe benne van az hogy széttudok szedni egy gépet elemeire, és össze tudom rakni, meg nagyjából vágom a kezelést, kevés dolog van amit nem tudok megoldani. Persze nem vagyok programozó, és még nekem is van mit még tanulnom. És megírtad a megoldást ... naponta rengeteg programot szedek le, telepítek, és valószínü hogy egy biztos vírusos közöttük, és legalábbis az én gépemet semmivelse lassítja, mert észrevenném ... nem kell egyszerre futtatni 100 programot. És vissza a programokhoz ... a Daemon Tools összes ingyenes változatában van Trojain Downloader. Asszem hogy a 3.47 es az vírusmentes.
    Kb ennyi.