Top Spin 3
  • examinee
    #30
    Erőset ugy kell ütni ahogy Istencsászár leirta. Betartod a gombot már amikor ő elüti majd amikor odaér a labda felngeded.
    A Powershot meg ebben az esetben -ha már benttartottad az ütés gombot + a powershot gomb akkor jó tényleg ha tök tiszta helyzet és pozició, viszont a legjobb akkor amikor nem tudod benttartani a gombot hogy erőset üssön és akkor rányomsz a powershot gombra majd egy kicsit de tényleg csak megnyomod az ütés gombot és powershotol.

    Helyezés az Left Trigger meg inkább akkor ha keresztbe ütsz vagy a pálya közepéről jó pozícióban oldalra. A kettő együttt a powershot meg a helyezés az inkább keresztlabdákra jobb - az a Risky shot.

    Szerválni meg a jobb analoggal kell - más formára nem jöttem rá.
    Lehet az ütés gombokkal is csak nem olyan erősek nekem. Szval jobb analog lehuz -> felenged -> irányitod(FONTOS hogy előre is told a bal sticket ugy ad neki erőt) - > majd jobb stick előre tol mikor a labda leesőben van vagy pont jo helyzetbe és kész a 180-190 kmh-ás bomba szerva.

    Ha szopat az ellenfél és fotkosol, célszerű a left bumbertnyomni mert az segít a centrál (közép) pozició elfoglalásában.
    Ha hálóhoz akarsz menni nyomd az ütés közben vagy utána a right bumpert és egyből befut a hálóhoz.

    ezen kivül még az x használat ügyes dolog mikor a T vonalhoz teszed a labdát vagy ha benttartod akkor laposan nyesi el hosszabban. és persze az y gonb amit vagy a bal stickel lefele vagy felfel tolod- lefele rövidít felfele átemel.

    És még 1 utsó jobb stick előre-hátra rividőt közelebb a hálóhoz mint az y és jobb stick hátra-előre átemelés.

    Asszem majdnem mindent elmondtam!:D