strogg#91
egy játékért nálam a határ 5k. Régebben még adtam értük többet, ma már nem. Egyszerűen pofátlan áron vannak. Egy neverwinter nekem megérte megvenni eredetiben. DeusEX szintén. És van pár nagy név, amibe főleg "belefutottam". Tehát kiderült, hogy haaatalmas alkotások. Nem 1 éjszakás játékélmény volt, hanem egymás után 3x is végigvittem, olyan szinten, hogy az outro után rögtön a new game-re kattintottam. Ezek játékok, és megérnek 5-7-9k -t. De valami eszement kevés van ezekből. A legtöbbje silány.
Ezért is hagytam abba a játék vásárlást, és erősen agyalok, hoyg veszek egy x60-at. Ott van egy erős "minőségbiztosítási" irányvonal. Magyarán több szűrőn megy keresztül egy game mire megjelenik, és marha gyorsan megbukik ha nem jó. A warez esélye ugyan minimális, de tudod, hogy ha kiadsz érte 10-15k-t, akkor jó eséllyel nem xart kapsz.
audio CD-t már hosszú évek óta nem veszek. Ugyanis nekem nem kell 11 vacak track. Azt az egyet töltöm, ami kell!
Az online zeneboltokról meg ne nyissunk vitát, mert 500-700 forintért egy mp3 fájl enyhén szólva is taplóság.
A filmeket meg nem minősítem. Az igazán jókat DVD-n megveszem, a többit meg le sem töltöm, annyira tré. Ritka a nézhető film manapság. De max 1x.