Cleawer#85
Nos, pont most van erre a témára egy élményem. Tesóm mondta hogy a cod 4 "hudeefasszateccenifogqvagyoooo".Leszedtem neki és kb 5-6 óra alatt végig is vittem ,hardened fokozaton,mert rossz előérzetem volt (ezért nem Veteránon).
Be is jött. Egy raklap script.
Lehet hogy nekem vannak túl magas igényeim,de egy játéktól többet várok el,attól függetlenül hogy észre- vagy megvettem.Ha megvettem volta ezt a sz*rt most sirva ülnék az ágyon hogy átbasztak... az 576on 9k.EZÉRT?Lehet hogy multiban jó,de az igazi multis játékoknak is továbbtart a single része....(UT,RtCW,Q3,stb...)Igy voltam az eredeti Hevia CD-mmel, hogy a tv ben volt egy jó szám,megtettszett és a CD -t kértem valamelyik ünnepre,meg is kaptam de akkor is azt hittem h átbaaccintottak,mert 1 szám volt hallgatható(azóta már megszerettem a többit is)
Oké hogy a stáblista az ment egy ideig és az ottlévő népeknek is etetni kell a családot,(és gyanítom hogy nem miattuk lett rövid hanem a kiadó miatt)de a fél éjszakás kalandok nem vezetnek jó útra a játékok világában...és az 1 számos hallgatható cd-k sem...