• Robi000001
    Minden egyéb "de nem is vette volna meg, ha nem tudja letölteni" masszív bullshit.

Mit nem lehet ezen érteni?
    Mindenkinek megvan az az összeg, amit hajlandó lenen kifizetni egy termékre. Ha annál drágább, akkor nem fogja egyáltalán megvenni (max néha álmodozik róla).
    Ha viszont valamilyen formában olcsóbban is beszerezheti, akkor olcsóbban fogja beszerezni. Akár ingyen (ha elérhető).
    Ha viszont a terméknek eleve olyan ára lenne, amit kifizetne, akkor lehet, hogy nem hallgattattná el a lelkiismeretét, és megvenné.

Én is szívesen megvennék egy halom játékot, de nem fogok 10k pénzt kiadni valamiért, amit lehet hogy pillanatok alatt megunnék. Vagy mondjuk nem is indulna el a gépemen a másolásvédelem miatt. Meg annyi pénzért inkább valami jobb szórakozást választanék.
    Szóval vagy ideadják 1-2 ezerért, és akkor keresnek némi pénzt, vagy nem, és akkor nem keresnek semmit. És ez nem függ attól, hogy letölthető-e a játék vagy nem*. Én meg legfeljebb játszok ingyenes Flash játékokkal. Vagy értelmesebben töltöm el az időt.

*: illetve függ: már több olyan játékot meg akartam venni, amit korábban letöltöttem, csak vagy nem lehetett megvenni, vagy jóval a küszöb felett volt az ára.
    Zenéből pedig még vásároltam is ez alapján, igaz, még nem csomagoltam ki a CD-t :D