• Piel
    Nem kell a népnek a 110 Ft-os cd, dvd? Micsoda sértés ez, hogy van olcsóbb a piacon! Nem a drágát veszik az emberek? Ráadásul nem ilyen pofátlan adóval, meg jogdíjjal terhelt! Ha adják olcsóbban, majd veszek én is belőle, de addig ne ők hőbörögjenek. Bunkógyerek kiad egy audio cd-t, majd kis idő múlva új autó, új ház, új asszony. A pénzét meg két kézzel szórja, de kit érdekel, hogy vannak olyanok akik az elszórt pénz töredékével beérnék, és nem raknák ki őket az utcára, netalántán tudnának a gyereknek enni adni. (No nem arra a sokgyerekesre gondolok aki csak azért gyárt gyereket, hogy megélhessen belőle.) No ez már kapitalizmus! Csakhogy a nagy nyugaton is vannak segélyszervezetek akiknek mindig juttatnak a gazdag emberek egy kis lét, hogy jobb legyen a szegény sorsúaknak. (Nálunk az alapítványok nagyrészt azért vannak, hogy egyesek ki tudják venni a jövedelmük egy részét adómentesen!) Vannak alapítványok akik a jóltanuló szegény gyermekeket felkarolják, ösztöndíjjal támogatják. Én még nem láttam ilyet Magyarországon! Úgy gondolom, hogy az állaformából csak a rablást tanultuk meg. Majd ha jól élnek az emberek, nem fognak annyit szórakozni a fájlcserélővel, mert minek bukjon meg vele a jó egzisztenciájú családos ember ha nem muszáj? He? Csak úgy hirtelen kibukott belőlem. Bocs a keresetlen szavakért.