assdf#57
"itt most a jogosságról van szó: ha valamire nincs pénzem nem veszem meg, az egy dolog hogy áron felül kínálja-e valaki a termékét vagy sem"
Nem itt abszolut nem erről van szó. Mert ha erről lenne szó akkor mi is az a jogdij ami minden adathordozón van? Például a fényképezőgépem memóriakártyáján is?
Ez most olyan mintha én is alapitanák egy "jogvédő szervezetet" és közölném hogy ezentúl minden magyar ember fizet nekem havi 10 ezer forintot, mert lehet hogy lop a boltban és az igy kiesett kárt ebből kell fedezni. Természetesen az igy beszedett pénzből a boltok egy fillért nem látnák én és a haverjaim eltesszük zsebbe (elfér ott :) ), majd ha valakit bolti lopáson kapunk akkor ismét megbüntetjük 10 ezer forintra. Hol van ebben a jogosság?
Teljesen nyilvánvaló hogy ez nem más mint két végrehajtott büntetés ugyanazért, ami tudtommal alkotmányellenes, plussz feltételezi hogy alapból bünös minden ember ami megint csak f@szán alkotmányellenes (szerintem), mert hol van itt az ártatlanság védelme?
Hidd el egy géppisztollyal vagy némi kötéllel és lámpavassal igen csak hamar meg lehet oldalni a problémák okainak 80%-át, és mint tudjuk a problémák 80%-át az okok 20% okozza.