• morden
    Én felháborítónak tartom , hogy veszek egy dvd-t ráírom a rokon esküvőjét és ezért valakinek fizetni kell, szerintem ez jogilag aggályos csak nem nagyon feszegetik. Legközelebb direkt hangosan hallagtom majd az mp3 zenét azt küldök a kiadónak egy számlát , hogy a 4-6-os villamoson reklámoztam a zenéjét és küldjenek pénz :P
    Ez az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület meg úgy viselkedik mintha valami rendőrség lenne a rosszabb fajtából , volt is balhé hogy üzleti titkoknak minösűlő adatot kértek a cégektől mert ha nem akkor irgum burgum, remélem majd egyszer szembetalálkozok velük és a képükbe röhögök majd :D (azért be van készítve egy mikor hogyha lesz házhutatás gyorsan megsüssem a dvdket :D )
    Zenére visszatérve , ha jó a zene elmegyek koncetre ami nem kevés letta, magyaroknál 1-3k külföldinél meg 5k< hangsúlyozom csak ha jó a zene , mert elegem van már az egyszámos bandákból , csinál egy relatíve jó számot aztán mellé 12 rosszat és vegye meg az ember :D .
    Film: Ha lennének jó filmek akkor irány a mozi , star wars, gyűrűk úra, mátrix mind mind moziba néztem meg mert érdemes volt elmenni , de egy fekális tucat+1 amcsi romantikusra ki nem adok 2x1k-t inkább letöltöm megnézem és örömmel konstatálom , hogy megmaradt a forintom :D