• FlyingV
    Hú én már nagyon régóta nem játszom gépen, de az in-game videot és az introt elnézve ez csúnyán függőséget okozó játék lesz...

Hmm valaki emlékszik arra, hogy az SC2-t mikor jelentették be? (és esetleg tudjátok-e, hogy mikor fog kijönni??) Csak hogy legyen kb képem arról, hogy mennyi időt kell várni:)

Amúgy állam padlót fogott, bár 5 karakterosztály nagyon kevés, de maga a játék és játékmenet hihetetlenül szuper, igaz nem egy elgondolkodtató valami mint ahogy mondták itt is, de mégis a Blizz eddigi magasan legjobb játéka van készülőben. Remélem, az 5 karakterosztály viszonylag kis számát egy mondjuk 5 füles skill karifejlesztési lehetőséggel ellensúlyozzák.

Barbár eszméletlen komoly, maga a színtiszta erő, a witch doktor is elég érdekes, teljesen új játékstílust igényel majd.

óó tényleg, remélem a lootolást megoldják úgy, mint az mmorpg-jükben és nem csak így kiesnek a szörnyekből, mert 1 utálom azt, amikor valaki progival felszedi, 2 az a legszarabb, amikor ahogy hal mondjuk Baal, észveszejtően nyomkodod az egeret, de pont 1 mm-rel kerüli el a tyraelt xD

Óhh grafika meg... jöhet itt akárki akármilyen crysissel vagy nemtom mi most a nagy divat, de soha senki nem fogja utolérni a blizzt. Ez valami gyönyörű és hangulatos... most tettem fel dio2-t még mindig szép nekem. Ráadásul ismerve őket, low gépen is futtatható lesz a játék. Mámint a megjelenésekor low:)

ÉS INGYENES LESZ NETEEEEEN jííhááá.

Utálok várni. Bár ha ilyen képek vannak, másfél év max.