Diablo III bejelentve!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
ha már hack n slash, akkor titan quest, az viszont nagyon-nagyon jó volt...
ez gyenge folytatásnak tûnik, eddig. grafikailag a titánt nem übereli, a videó alapján.
hát ne visszafelé fejlõdjünk már :/
"Jay Wilson, a vezetõ programozó" Jay Wilson a lead designer, nem pedig programozó.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
A diablo I anno a nethack kodjara epult. Ez egy roguelike jatek, amit anno meg karakteres terminalon jatszottak, viszont mar ott is felulnezetben lehetett latni a terepet. (a nethack-ben @ karakter volt a jatekos) A blizzard ezt fejelte meg egy izometrikus nezettel. A diablo II ugyanez volt, csak sokkal nagyobb vilaggal, de a joszemu programozo tovabbra is ott latta az aljan a negyzethalot.
Megneztem a videot es nem lesz rossz jatek. Foleg a targyakra hato fizika az ami jo lett, a jatekmenet nem igazan ter el a regebbi tobbjatekosos valtozattol. A grafika pedig hozza a mai szinvonalat, a negyzethalo pedig tovabbra is ott van. Ha a wow-ot, ami jelenleg alapvetoen egy grafikus mud felfrissitenek egy ilyen harcrendszerrel, grafikaval es fizikai rendszerrel, akkor sokat dobna a szinvonalan. (persze akkor a legtobb mai jatekosnak tul nehez es/vagy veres lenne)
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
számomra egy crpg nem randommapokon álló vég nélküli kaszabolást jelent.. ha nem csak harc útján jutsz a végére az is jó megoldás.. de itt a karakterfejlõdés kimerül az új skillekben.. és SZTEM az hogy nem bárdal hanem tûzgolyóval vagy méreggel ölöm meg az ellenfelem nem mutat különbséget a kasztok között..
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
régebben szerepjátékoztam és ezidáig egyetlen RPG-vel volt dolgom a gépen.. a Fallout 1-2.. még a nagy Baldur's Gate is csak sikeres crpg volt.. egyszer végigtolod oszt jóccakát.. akármivel is voltál..
viszont lehet hogy szimpla sorci se lesz
palát remélem marad, barb meg ugye van.
bár ha igaz a "sid meier féle fejlesztési processz" akkor 5bõl 3 marad. Amazonz remélem cserélik, ha már a nekrót is...
bár az igaz, hogy az õskorban fõleg dungencrowlere hasonlít a dolog, de az ma már nem igazán tekinthetõ RPGnek.
Mindentõl függetlenül a Diablo széria egy NAGYON FASZA széria.
DIABLO III: MUSTHAVE!!!!
Olyan mint a motoroknál: van gyorsasági,robogó,chopper,stb., de attól még mind motorkerékpár....
7 év kellett hogy elõjöjjenek a kasztonkénti nemváltással.. és ez az újításuk.. gratulálok
fizika van a játékban.. ha nem tették volna bele elég gáz lenne.. de ez még így is karcsú
ha nem lesznek benne az eddigi kasztok akkor erõsen lehúzásszagúan jön a kieg hozzá. bár ahogy emlékszem az alap D2-ben is benne volt a druida és az assasin csak nem lehetett unlockolni.
grafikára visszatérve: ha a random map nem szül érdekes dolgokat akkor tetszetõs, de semmi extra.. sztem túlzásba viszik a "légnyomás" effektet.
witch doktor: skillek alapján úgy érzem nem lesz nekrónk és õ veszi át a helyét..
összegzés: ezt a játékot is csak az átvezetõk és a késõbbi "fikázásra képesség" miatt fogom végigtolni... :( kár hogy így alakult.. azt hittem végre valami minõségi produktumot kapunk a blizzardtól.. tévedtem
A Blizzard lapján ami volt jeges intro, arra azt hittem, hogy a WotLK-el kapcsolatos, de úgy látszik nem <#vigyor3>#vigyor3>.
(Amúgy a gameplay trailer alapján picit mintha prince of persia beütése lenne, vagy csak én tévedek?)
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
És hogy nem a grafikáról meg a gépigényrõl szól?... Hát nem tudom, azért én emlékszek hogy anno még elég sokaknak izzadt a gépe a tömegbunyók alatt, és hát ugye, olyanból volt egy pár. Grafikának meg nem is kell "négydés"nek lennie, hogy gyönyörû szép legyen - ld pl Baldur's Gate 2, ami még mindig nagyon ott van. ^_^
Dio2-t lehet én is felteszem.. valaki tud valamit, hogy van-e még netes élet (és hogy mennyi csíter van?:S )
de azé én is várom. :)
Kíváncsi vagyok a másik 3 klasszra. Sorcerer biztos lesz, és egy íjász klassz se maradhat ki.
" We intend to take as much time developing Diablo III as is necessary to ensure the game meets our own high expectations and those of our players."
^^^EZ AZ AMI A BLIZZARDOT NAGGYA TESZI^^^
Gigabyte GA-X58A-UD9, Core™ i7-970, 12GB Kingston HyperX H2O DDR3, 2x1TB Western Digital HDD, GeForce GTX 570, Windows 7 Ultimate x64, Ubuntu 10, Samsung SyncMaster 225BW 22\"
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
KAI....DIABLO LIVES!!!!
Amugy volt 1 elméletem, hogy D3 lesz:
Volt 1 jeges kép amin 1 szem pár volt látható na már most, a szem körül 5 db "rúna-jel" van, a D2-bel pontosan 5db pecsétet kellet feloldani ahhoz, hogy Diablo megjelenjen.
Az alapján még legalább másfél év a Dio3.
Marhanagy játék lesz...
Mondjuk ez a partyzás, meg hogy férfi-nõi karakterek is lesznek...wowos cucc, dehát kit érdekel?:D az is az õ mûvük<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Hmm valaki emlékszik arra, hogy az SC2-t mikor jelentették be? (és esetleg tudjátok-e, hogy mikor fog kijönni??) Csak hogy legyen kb képem arról, hogy mennyi idõt kell várni:)
Amúgy állam padlót fogott, bár 5 karakterosztály nagyon kevés, de maga a játék és játékmenet hihetetlenül szuper, igaz nem egy elgondolkodtató valami mint ahogy mondták itt is, de mégis a Blizz eddigi magasan legjobb játéka van készülõben. Remélem, az 5 karakterosztály viszonylag kis számát egy mondjuk 5 füles skill karifejlesztési lehetõséggel ellensúlyozzák.
Barbár eszméletlen komoly, maga a színtiszta erõ, a witch doktor is elég érdekes, teljesen új játékstílust igényel majd.
óó tényleg, remélem a lootolást megoldják úgy, mint az mmorpg-jükben és nem csak így kiesnek a szörnyekbõl, mert 1 utálom azt, amikor valaki progival felszedi, 2 az a legszarabb, amikor ahogy hal mondjuk Baal, észveszejtõen nyomkodod az egeret, de pont 1 mm-rel kerüli el a tyraelt xD
Óhh grafika meg... jöhet itt akárki akármilyen crysissel vagy nemtom mi most a nagy divat, de soha senki nem fogja utolérni a blizzt. Ez valami gyönyörû és hangulatos... most tettem fel dio2-t még mindig szép nekem. Ráadásul ismerve õket, low gépen is futtatható lesz a játék. Mámint a megjelenésekor low:)
ÉS INGYENES LESZ NETEEEEEN jííhááá.
Utálok várni. Bár ha ilyen képek vannak, másfél év max.
Végre a konzolosok szívnak :D
Remélem jó lesz a game.