LPG#65
Autóval járok karbantartani. Biciklivel nehéz lenne. Viszont egy két robogós és brigás megérdemelné, hogy ráhúzzam a kormányt. A többségük ugyan annyira szarik az autósokra, mint fordítva. A hülye marha még akkor is kimegy a főút belső sávjába jaszkarizni, amikor ott van a kicseszett kerékpárút mellette. Kimegy a hármas útra, ahol TILOS tekerni ahelyett, hogy felszálna a HÉV-re két megálló erejéig. A hippi picsák majd elborulnak a nagy csepeljükkel, de nekik az út közepén kell menni, kacskaringózva, hogy véletlenül se tudd kikerülni. ÉN EZT LÁTOM. És még sorolhatnám. Robogósok? Amikor kihajt a Váci útra a szarjával, ami 45-nél üveghangot ad, ahol mi 80-90-el megyünk sokszor? Párhuzamosan a mellékutak, de leszarja! Ebben az országban nekik sem lehet tisztán igazuk. Én az életüket féltem, elsősorban. Azt teszik kockára, sokszor szándékosan, sokszor direkt szopatják az autósokat!
A divatterepjárókat be kell tiltani. Ennyi.
A bioetanol és a benya kapcsán: talán nem így kéne szervezni a lakott településeket és a gazdasági rendszert. Ez a társadalom ezt kívánja. Akkor nem lesz energia olaj és kajaprobléma, ha a nyílvánvaló rossz hozzáállás alapjaiban megváltozik. Ezt mindenki érzi magában. A hippik ezt nem fogják megoldani ... eh eh.