arrakistor#3
Nem tudom ti hogy vettétek észre de minden populáris program (tisztelet a kivételnek) ami már befutott, egy bizonyos verziószám felett -szinte törvényszerűen- elkezd butulni, mert a fejlesztők ráállnak pofátlanul a reklámokra, a bannerokra és gyakorlatilag minden -a program által alapban támogatott funkció- másodlagossá válik. Ott van pl.: az Azureus 2.5-ig em volt vele semmi gond , aztán egy csapásra egy átláthatatlan , teljesképernyős kakihalmazzá vált tele a csili-vili reklámokkal , bazi lassú lett és hodály méretű az elődökhöz képest mindezt 0, azaz ZÉRÓ plussz , igazi átütő újítás NÉLKÜL.
Itt van most ez a Skype is... nekem valahol a 2.4-es verziónál tűnt fel hogy innentől kezdve egyszerűen nincs már mit újítani, finomítani ezen a szoftveren, innentől kezdve bármit is raknak bele az csak elrontja, lassítja, tönkreteszi, nem is beszélve a szövődményes problémákról és bugokról amiket esetleg az operációs rendszerben okoz , kavar az új "speciális funkciói" miatt amit talán jó ha szökőévben egyszer használ egy átlagos júzer de inkább ritkábban.
Aztán egy rendszercsere miatt már nem találtam a 2.4-es verziót, pedig igazán nekem a webkamera se kéne.. de sebaj gondoltam felteszem a 3.x-es verzijót
aztán láttam hogy átláthatatlan , fél képernyőmre rátespedő , lassú sz*r alkalmazássá hízott és pánikszerűen , hiretelen 3 napot eltöltöttem a netem mire ráakadtam egy régebbi még stabil verzióra.
A legrosszabb eset az pedig az mikor ráadásként visszafele inkompatibilissé teszik az egész rendszert és CSAK az új, csodával tudod "élvezni" a rendszer funkcióit......
Szerencsére azért a legtöbb esetben ez nem így van.