A videóhívásokra koncentrál a Skype 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, es vegre normalisan megcsinaltak a feluletet. Nincs tobb "ablak nyilik ablakbol ablakba".
Teljes képernyõvel csak egyszerûbben átláthatóvá válik minden.
Ha Skype mellett megnyitsz egy böngészõt például, akkor is ugyan úgy háttérbe rakja, akármekkora az ablak!! :D
A sima chat MSN-en sokkal jobb szerintem, jobban átláható és beállítható. Ráadásul mostmár lehet offline embernek is üzenetet küldeni, ami akkor is megérkezik hozzá, ha a küldõ nincs már bejelentkezve.
Csak azt nem fogom megértnei, miért nem csinálják már meg rendesen, hogy a hang idõnként ne olyan lenne mintha ufoval beszélgetnék, és ne legyen lassú a kapcsolat. Gondolom ez azért van, mivel szerveren keresztül mûködik (webkamera, hangcsevegés, fájlküldés is).
Winamp-nal en is classicet hasznalok. Kiprobaltam mar a modernt, de ott is csak sok felesleges, nekem nem kello ujitast veltem felfedezni. :P Ilyesmi kene a Skypehoz is: classic ablakmeret/elrendezes, meg modern. Bar a cikk szerint ilyen nem lesz.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A videó képminõsége nagyon sokat javult! A hang (zavaró sistergés sustorgás) szinte teljesen eltûnt,mivel minden nap használom, ezért már kezdtem megszokni ezeket a "hibákat" ,éppen ezért tudok viszonyítani.
Ami tetszik benne még, hogy ha 5 külön emberrel beszélek, akkor nem 5 ablak nyílik meg, hanem egy ablakban lerendezhetem ezt, csak az illetõre kell kattintani és semmilyen hibát nem produkált eddig.
Szóval nekem bejön nagyon..MSN---del...
What about the forests?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A kis egyszerû jól mûködõ programok a fejlesztések után: túlnõtt, lassú, használhatatlan monstrumok lesznek.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Az MSN a skype videó kapcsolatához képest tényleg egy kalap szar, akadozik, kifagy, késik. etc..
Az MSN a tizenéves (tisztelet a kivételnek ,aki értelmes dologra is használja) hülyegyerekek "locsi-fecsije", hogy ki tud több xarságot beleépíteni az MSN-be (avatarok, beszédek..stb értelmetlen idióta baromság)
A skype hátránya a képminõség volt, ha ezen most tudnak javítani, már törlöm is le az MSN-t..igazából szinte nem is használom,akivel beszélgetni meg írogatni szoktam az is mind a skypeot favorizálja.
De ez csak szvsz...
What about the forests?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Másrészt, Skypen van konferencia hívás, és egyszerre akár 6-an is (nem tom pontosan hányan) lehet beszélni, ráadásul nagyon jól!
Nekem MSN-em és Skype-m is van mindig. MSN-en csevegek, de ha valakivel beszélni akarok, webkamerázni, vagy fájlt küldeni, akkor Skype kell.
Igen az nekem is feltûnt, hogy sokszor túl fejlesztenek dolgokat. Az lenne a jó, ha ki lehetne választani telepítésnél, hogy mire van szükségem, és csak az kerülne a programba.
1. lépés: A Windows beépített programjait használom
2. lépés: Microsoft szoftvert használok
3. lépés: Külsõ szoftvert használok
Na az azonnali üzenetküldés és a videofonálás problémáját a következõ programokkal oldanám meg:
1. lépés: Windows Tárgyaló
2. lépés: Windows Live Messenger
3. lépés: Skype
Mivel a haverjaim nagy része még (régi, elavult) Xp-t használ, ezért az elsõ lépés nem kivitelezhetõ, de a második már igen, és a probléma megoldva, tehát nem kell a Skype-ot feltelepítenem.<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
https://twitter.com/foodlfg
még nem is beszéltem...
Ki nem szarja le a Visztát?
Itt van most ez a Skype is... nekem valahol a 2.4-es verziónál tûnt fel hogy innentõl kezdve egyszerûen nincs már mit újítani, finomítani ezen a szoftveren, innentõl kezdve bármit is raknak bele az csak elrontja, lassítja, tönkreteszi, nem is beszélve a szövõdményes problémákról és bugokról amiket esetleg az operációs rendszerben okoz , kavar az új "speciális funkciói" miatt amit talán jó ha szökõévben egyszer használ egy átlagos júzer de inkább ritkábban.
Aztán egy rendszercsere miatt már nem találtam a 2.4-es verziót, pedig igazán nekem a webkamera se kéne.. de sebaj gondoltam felteszem a 3.x-es verzijót
aztán láttam hogy átláthatatlan , fél képernyõmre rátespedõ , lassú sz*r alkalmazássá hízott és pánikszerûen , hiretelen 3 napot eltöltöttem a netem mire ráakadtam egy régebbi még stabil verzióra.
A legrosszabb eset az pedig az mikor ráadásként visszafele inkompatibilissé teszik az egész rendszert és CSAK az új, csodával tudod "élvezni" a rendszer funkcióit......<#wow3>#wow3> <#csodalk>#csodalk>
Szerencsére azért a legtöbb esetben ez nem így van.
Ki nem szarja le a Visztát?
Teljesen megváltozott a felülete és szokni kell.
Ettõl még technikailag lehet, hogy jó szóval valószínûsítem hogy hamarosan visszarakom a 4-est.
De ez elvégre még(már) csak beta....
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV