• R1c0
    #33
    1. Átgondolt tv. gratulálok hozzá!
    Remélem ezután eltűnik majd az összes (néhánytól eltekintve!) amúgy is fos francia produktum. Kenjék a hajukra vegye meg drága pénzért boltba aki akarja...

    2. Protocol encyption: enabled -> Protocol encyption: Forced

    3. Ha csak a torrentet nézzük és tegyük fel monitorozzák a kapcsolatot, akkor torrent esetében egy pár kb-os csomag alapján fognak bűnösnek nyilvánítani? Vagy ha tovább gondoljuk és titkosítatlanul az jön ki nekik, hogy én gyűrűk urát töltök név alapján, akkor ők arra következtetnek, hogy nekem a teljes film megvan ami megegyezik a jogvédett gyűrűk urával, és bűnös vagyok? Pedig lehet, hogy csak álnéven tárolom a home videóimat... Vagy akkor letöltik mindenkiről a filmet vki megnézi és eldönti, hogy az tényleg az, és illegális? Technikailag egy kicsit kamugyanús ez a hír, mert hogyan is tudnák kivitelezni? A saját gépemen a cuccokat magam elől már had ne kelljen titkosítanom!
    Ha meg a feltörésre mennek, akkor ahhoz elég kemény erőforrás kell, szval a franciák akkor küldhetnek egy "köszönöm, hogy az adómat kódfeltörő berendezésekre költitek" e-mailt, a kormányuknak, hogy ilyen zseniális irányba megy el a pénz.
    Egy shareware program fájlcseréje illegális, vagy ezt majd vki tipp-hopp kitalálja?

    4. "azért jó ez, hiszen mire ideér hozzánk ez az idiotizmus, már rég fel leszünk rá készülve"
    Még ha kint ez vmi csoda folytán jól sülne el,
    Magyarország a külföldön jól működő példákból semmilyen téren még nem vett át úgy semmit, hogy az itthon, úgy/jól/jobban sült volna el mint kint. Mások a szarból is várat építenek, mi a várból is szart csinálunk. Ehhez értünk, úgyhogy sok jóra nem számítok... Vagy mondjatok ellenpéldát!

    5. MoSFeT: Inkább a hatalmas spam, vírus, spyware áradat blokkolásán gondolkodnának ennyit...
    +1 pont