Franciaország: elkészült az internetblokád-törvény tervezete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1) Ha letölt az ember olyan jogvédett cédét mp3-ban, amleyet amúgy már megvett boltban korábban (csak mondjuk lusta vagyok begrebbelni/betömöríteni, vagy ne adj' Isten nem tudom, hogy hogyan kell, vagy nem lehet a másolásvédelem miatt), azzal nem sért törvényt, nem? A jogszabály mégis elmeszeli.
2) Ha az ember letölt egy fájlt a neve alapján, mert érdekesnek tûnik, nem tudván, hogy illegális tartalmat rejt, akkor is elmeszelik? A bizonyítás terhe ua rajta van, de ilyen esetben hogy bizonyítható a jóhiszemûség?
3) Hogy kezeli a törvény a több fájlba szétszedett illegális tartalmat? Az összesnek a letöltése jogsértõ, vagy a jogsértéshez elég, ha csak egy részét szedi le az ember?
1. Nem kapható a cucc (pl. nincs Itunes pl. Mo-n, vagy a szám nincs az Itunes-on stb, vagy nincs a CD-boltban, nem is kapható pl. az a DVD-sorozat stb.)
2. Kapható, de nincs rá pénze.
Na most ha nincs rá pénze, akkor akkor sem fogja megvenni, ha nem tudja "illegálisan" letölteni, vagy ha kapható lenne. Tehát
1. Nem keletkezik veszteség, ha letölti.
2. Nem keletkezik nyereség, ha megakadályozzák, hogy letöltse.
Én pl. boldogan megvenném a Csillagkapu összes részét sorozattól a mozifilmig DVD-n. De NEM KAPHATÓ. Sorozatok, melyeket statisztikai értelemben a kutya se néz, azok kaphatóak, de egy kultsorozat az nem. Miért?
Kb. annyiba kerülne, mint a vinyó, amin tárolnám, ha meglenne, vagy kicsit többe.. Viszont nem lenne rá pénzem, akkor nem venném meg, akár letölthetem, akár nem.
Ez egy nevetséges, felfújt mizéria.
Mitõl fél ez a cigány Sárközi?
Ki nem szarja le a Visztát?
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Attól függ mit nevezel normális fizetésnek?
Azért a magyar emberek többsége elgondolokodik rajta hidd el.
...már próbáltam itt elég sokszor megmutatni, hogy milyen mély a "rabbit hole", de elég nehéz munka... 😊
Remélem ezután eltûnik majd az összes (néhánytól eltekintve!) amúgy is fos francia produktum. Kenjék a hajukra vegye meg drága pénzért boltba aki akarja...
2. Protocol encyption: enabled -> Protocol encyption: Forced
3. Ha csak a torrentet nézzük és tegyük fel monitorozzák a kapcsolatot, akkor torrent esetében egy pár kb-os csomag alapján fognak bûnösnek nyilvánítani? Vagy ha tovább gondoljuk és titkosítatlanul az jön ki nekik, hogy én gyûrûk urát töltök név alapján, akkor õk arra következtetnek, hogy nekem a teljes film megvan ami megegyezik a jogvédett gyûrûk urával, és bûnös vagyok? <#wow3>#wow3><#ejnye1>#ejnye1> Pedig lehet, hogy csak álnéven tárolom a home videóimat... Vagy akkor letöltik mindenkirõl a filmet vki megnézi és eldönti, hogy az tényleg az, és illegális? Technikailag egy kicsit kamugyanús ez a hír, mert hogyan is tudnák kivitelezni? A saját gépemen a cuccokat magam elõl már had ne kelljen titkosítanom!
Ha meg a feltörésre mennek, akkor ahhoz elég kemény erõforrás kell, szval a franciák akkor küldhetnek egy "köszönöm, hogy az adómat kódfeltörõ berendezésekre költitek" e-mailt, a kormányuknak, hogy ilyen zseniális irányba megy el a pénz.
Egy shareware program fájlcseréje illegális, vagy ezt majd vki tipp-hopp kitalálja?
4. "azért jó ez, hiszen mire ideér hozzánk ez az idiotizmus, már rég fel leszünk rá készülve"
Még ha kint ez vmi csoda folytán jól sülne el,
Magyarország a külföldön jól mûködõ példákból semmilyen téren még nem vett át úgy semmit, hogy az itthon, úgy/jól/jobban sült volna el mint kint. Mások a szarból is várat építenek, mi a várból is szart csinálunk. Ehhez értünk, úgyhogy sok jóra nem számítok... Vagy mondjatok ellenpéldát!
5. MoSFeT: Inkább a hatalmas spam, vírus, spyware áradat blokkolásán gondolkodnának ennyit...
+1 pont
Erre meg lehet nézni mit csinálnak. Bagyoly mondja verébnek hogy nagyfejû? Bár az Iraq-i olajat is miközben embargó volt iraq-ra a franciák szépen politikailag támogatva az ELF olajtársaságon keresztül adták el. Szép. Ezekhez a képmutató barmokhoz képpest kína legalább megmondja a szemedbe hogy mit lehet, és mit nem.
Szerintem ilyen lesz a sajtó is, megszûnnek az adatközpontok és az információkat szétdobálva fogják tárolni az olvasóknál. <#nyes>#nyes>
Persze elõtte levél blabla stb. de hát "hibák" itt is lehetnek és csórikámat ártatlanul meghurcolhatják.
Hamarosan oda a sajtószabadság teljesen. Eddig sem volt, de fujjolunk a kínaiakra, mert azok a piszkok nem engedik a népet megszólalni, ÉS ITT???
Pátka, Galgagyörk, Vértesacsa stb. ezek mintha nem is léteznének.
Ha pedig valaki nagyon akar netezni akkor az kiül egy parkba valami panelházas övezetben a kocsijában a szivargyújtós laptopról nyitva hagyott WiFi hálózatokon azt tölt le és fel szélessávon amit nem szégyell <#eplus2>#eplus2><#nezze>#nezze>
Ez a barom aztán kúrva sokat ért az új mûvekhez...GRATULÁLOK.Nevetséges bohóc, a zeneszerzõk pl. koncertekbõl,fellépésekbõl élnek meg.Ha fiatalabb keres webes kiadót magának, és olcsón adja a szerzeményeit, de ott is ott van a fellépés lehetõsége.Másik, a filmek no comment.Nem megyek moziba, amíg nincs értelmes film...Az összes csicska filmrendezõ bekaphatja..Kb 2 éve nem töltöttem filmet...Azelõtt se töltöttem, ami tetszett bemutató és háttértörténet alapján, elmentem és megnéztem a moziba.A szoftverek meg?Nevetséges megint..Elfogadható áron, normális fizetés mellett, értelmes ember nem gondolkozik ezen.Ennyi.
na dehát, a KORRUPCIÓT mindenki ismeri úgy tûnik...Kíváncsi lennék, hogy ezért a balfasz kijelentésért, mennyit szúrkoltak le ennek a pöcsnek idáig..
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ezen cikk szerint nem, csak amennyiben illegális dologról van szó. Az más kérdés, hogy számomra úgy tûnik, elég ha _azt_mondja_ valaki valakirõl.
Ha nem elég, és bizonyítani kell, akkor meg ugyanott vannak.
Minden jog fenntartva!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
bár itt a hozzászólásokat olvasva már fel is vagyunk <#nyes>#nyes>
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Szóval mások is használják.. <#eljen>#eljen>
https://twitter.com/foodlfg
utorrent -> options -> speed guide -> enable encryption
Így már titkosított kapcsolaton keresztül is kapcsolódhatnak hozzánk.
Bár ha valakit nagyon akarnak, akkor azt úgyis lekapcsolják az internetrõl..
https://twitter.com/foodlfg
Igen. Viszont aki nem ert egyet a kormannyal az is letilthato, hiszen senkinek sem kell bizonyitania semmit. Ha valaki nem kivanatos velemenyt fogalmaz meg, akkor egyszeruen le lehet tiltani a halozati hozzafereset. A tiltas egyben azt is jelenti, senki sem engedheti az illetot internet kozelebe, mivel akkor o is bunosse valik, fuggetlenul attol, hogy barmelyikuk valaha is elkovetett-e valamit.
"a forgalmat lesik, majd az emileket olvassák"
A forgalmat mar itthon is figyelik, gyakorlatilag a legutolso politikai valtas ota. (jopar eve volt) Az egyetlen dolog amire ma nincs kapacitas, az az, hogy mindent elolvasson valaki. Az automata adatgyujto programok viszont korlatozottan hasznalhatoak csak, foleg a magyar nyelv eseten. Mivel a megfigyeles lenyege tobbnyire a politikai elharitas, ezert ha valaki nem politizal, nem megy ellenzeki (vagy ujabban politikaval foglalkozo) weboldalak kozelebe, nem tartja a kapcsolatot politizalo barattal/rokonnal/szulovel, akkor nyugodtan azt csinalhat amit akar, mivel az allam nem lesz ra kivancsi. Jelenleg magyarorszagon a szerzoi jogok vedelme kevesbe fontos feladat, mint a kormanyzati tevekenyseg folytonossaganak biztositasa.
senki nem fizet elõ oldalböngészésre 15 papírért netet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Pl. velem ne lépjen kapcsolatba semmilyen hivatal (vagy magáncég, mint nálunk a centrum) és ne fenygetõzzön, vagy korlátozzon odahaza, a jóéletbe!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3