• hdo
    Hát persze gyerekek, ennyit tudtok, azért lassú nekem a FF, az Opera meg NEM, mert szar a rendszerem .... ez tényleg hasznos és logikus információ volt, köszönöm nektek! Na mind1, úgyis tudtam hogy ez lesz, de amíg ez az egyetlen épkézláb érvetek a firefox használata mellett, én meg már tapasztalatból tudom hogy alapvető dolgokban viselkedik szarabbul, addig nem túlzottan érdekel a kritika.

Amúgy halkan megsúgom hogy negyedik éve használok Operát, és azóta viszem egyik rendszerről a másikra minden beállításomat könyvjelzőmet stb. ... amit importáltam FF-ba mert _felkínálta_a_telepítője_ és több mint valószínű hogy ez feküdte meg a gyomrát, ebből is látszik mennyire stabil. Opera 60+ nyitott ablak mellett foglal maximum 380 megát a giga memóriából, reklámok szépen le vannak tiltogatva, és max 27%-ig hajtja így is az 1,8 GHz-es - egymagos - AMD procit. Ablakok között teljesen laggmentesen lehet váltogatni és a 61. ablakot is ha megnyitom max sávszéllel hozza be. FF-ban már a negyedik ablakkal gondom volt, amit előttem is említettek, szimplán tölt egy ideig, és nem hozza be. De amit behoz azt is lassan.