Ki az a hülye-barom-állat-lamer aki a notebookján hurcolja a szupertitkos adatait?!
Internetre feltöltve milliónyi tárhely áll rendelkezésre, ahol a titkosított cuccaimat tárolhatom, a Világ bármely pontján letölthetem...
Basszus, most nem értem : most vagy nekem túl magas az IQ-m, vagy az USA hatóságok embereinek túl alacsony?...
Van még egyáltalán valaki, aki az USA-ba vágyik?!
Én már évek óta NEM!
Nálam már az is kiverte a biztosítékot, hogy le akarják venni az ujjlenyomatomat, holott nem vagyok bűnöző!
Úgy gondolom, hogy nem vagyok hajlandó megadni a bankszámla számaimat, email-címemet, munkáltatóm adatait, ingatlanom telekkönyvi adatait az USA hatóságainak egy rühes vízum miatt!!! Az meg végképp felháborít, minek kellene a munkáltatóm ill a gyerekeim iskolájának igazgatójától beleegyezési nyilatkozatot kérnem, ha bárhova utazom?! (USA vízum feltétele ez is!)
Azt sem értem, hogy Európa országai miért nem követelnek hasonló adatokat az USA állampolgáraitól?! (Ujjlenyomat, vérvétel, notebook-vizsgálat, bankszámlaszám, ingatlan-adatok, munkáltató nyilatkozatai, stb.)
Ja, és a beutazás előtt 3 nappal internetes regisztrációt kellene előírni!
Lehet, elgondolkoznának kicsit, vajon kell-e nekik ez a csesztetés?