Na most akkor mi is van magyarázza már el nekem valki... én ie 6.0 át használok, és tökéletesen elég arra amire használom, most kijött a firefox 3.0 a rekordkísérlet viszont a fagyás miatt elmaradt, így nem lesz nagy bumm, mindenki tölti a hivatalos oldalról.... ráadásul senki sem írja hogy hűűű meg hááá, benne van ez a címkiegészítő majomság, amit biztosan meg tudnák szokni én is, de valahogy nem kell. Szóval akkor mire is volt jó ez az egész ? Megkaptuk az új firefoxot, kis ujítással, kis durranással. Egyébként már amikor a béta megjelent sejtettem hogy csak azért gyorsabb, mert nem tartalmaz egy csomó programkódot, most viszont senki sem mondja hogy jobb lenne sebességben mint az előző, szóval mire is volt jó ez a sok hű hó, csak nem azért hogy ismételten naggyá fujjunk fel egy amúgy rosszul működő programot ? dehogynem..... szerintem szánalmas hogyan hülyítik a népet, azért hogy felrakjanak egy olyan programot windowsra, amit linuxra szántak. Egyébként meg kell hogy mondjam, hogy annak idején a linuxról is cseréltem a mozillát netscape navigátorra.