• rigidus
    #185
    > Hát én nem tudom te miről beszélsz, de én Erről meg erről.

    Arrol beszelek.

    > Ha frankó, miért nem árulják?

    Erre mondtam, hogy eloszor olvasni kellene egy adott temaban mielott allast foglalunk.

    1. Nem "franko". Tulmelegszik, olykor leolvad es gamma sugarakat szor szet a kornyezeteben. Ez az egyik oka is, hogy nem aruljak, a masik, hogy megvette a licenszjogot egy US Armihoz kozel allo ceg (UEC) akiknek az eszkoz mellekhatasai megtetszettek es inkabb gamma sugarakat hajigalnak vele az "ellensegre" mintsem par szazezret/milliot beletennenek es megoldanak a konstrukcios problemakat.

    2. A gazdaja miutan eladta a licenszt tul sokat beszelt az eszkoz mukodeserol. "Meggyoztek" rola, hogy ez csunya dolog, majd elhagyta az USA-t es elkoltozott a Fulop szigetekre.

    3. Evek ota rakbeteg + vert kop es kemoterapira jar. Tobb even at ugy dolgozott az eszkoz mellett ugy, hogy nem volt dozimetere.

    4. Majd egy evtizeden at probalt befektetoket talalni, mindenkinek az volt a kerdese, hogy: "Szoval, ha nincs uzemanyag, nem kell karbantartani, akkor hogyan fognak ebbol dolni a milliardok?".

    5. Ma mar minden hitelbol el ebben a vilagban. Ha nincs hitel, nincs penz. Ha a picra robbanasszeruen betor egy ilyen technologia az emberek kevesbe kenyszerulnek hitelre, igy nem jon letre uj penz. (es itt nem arnyalatnyi valtozasrol van szo)

    6. Ugyanazert amiert a tobbi hasonlo technologiat is sorban kikezdtek. Lasd: hidegfuzio.