Forza Motorsport 3
-
Jó, ezt így akkor ennyibe is lehet hagyni. Tényleg saját maga alatt vágta ki az amúgy is korhadó fát a valótlan állításaival, és még rátett pár suhintással. Vicces, hogy ez az egész a Grides hülyeségből indult ki, amit ráadásul a Forza topicjában kezdtünk el kitárgyalni, igen én is benne voltam, nem kellett volna reagálni. Ez az F1-es bizonygatás is... Eleve én már el is veszítettem a fonalat, hogy jutottunk el a F1-ig?:D Na mind1. A hülye is tudja, hogy a végsebességeken kívül nem sok mindenben lassultak a szabálymódosítással az autók, sőt, sok pályán rekordokat döntögettek a V8asokkal. Ergo ha a v10 gyorsabb mindenhol, jointboy álomvilágában, akkor fizikailag lehetetlen lett volna rekordot dönteni, egy általa minden tekintetben lassabbnak titulált autóval. Ez így elég száraz tény.
Amúgy, hogy legyen ontopic is, megnéztem a porschés képeket, és azt kell hogy mondjam eléggé ott van a szeren.(ettől függetlenül tartom, hogy a Gran Turismo jobb sorozat, de ez se lehet szar). Szóval várom már, hogy leüljek elé, kipróbáljam, és akkor tudok hasonlítani rendesen is. Ez az egyik cím ami miatt tartanék boxot is a ps mellett. (autóbuzihoz méltó módon:D) Ha nem bánjátok visszanézek a próba után, és leírom a véleményem, ami saját, senkit nem akarok megsérteni vele majd. (remélem nem is lesz erre okom:) Na over and out