Forza Motorsport 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Látom Daniel te legalább érted mirõl is beszélek !Így van a gép szerint nekem még kanyarodnom kellene ,annak ellenére hogy már egyenesen megyek !!
persze ez egy nagyobb teljesítményû autónál nem ilyen látványos de itt akkor is egy HIBA !még hozzá nem is kicsi !Próbáld ki !!Majd meg látod mennyire zavaró !!Mehetnél és a "fizika" vissza tart !!a kettõben ilyet nem tapasztaltam..
Legalábbis én így értelmezem.
,sõt mondhatom teljesen egyenes kormány állásnál gyorsítok kifelé.egy szerûen nem gyorsít !!! ill annak arányába enged gyorsítani ahogy jövök ki a kanyarból ,ahogy hagyom el a kanyarívet !!Ez így csapni való !!!Többször is kipróbáltam és más kanyarokban is csinál ilyet !Pedig minden segítség ki van kapcsolva !!!Vagy ne tegyenek bele kisebb teljesítményû autókat,vagy akkor csináljanak alá rendes fizikát mert ez így nagyon ..... <#levele>#levele>
Továbbá a GT 3 és a GT4 között ugyanannyi idõ telt el mint a 2 és a 3 között: ~3 év
Ezzel még nem volt alkalmam játszani, majd jövõhéten kipróbálom, nem tûnik rossznak. Az hogy a GT5 mikor jön ki, rejtett kérdés, de állítom, hogy minõségi játékot kapunk kézhez, és ezek után a 6 jóval hamarabb kifog jönni. (GT2-3 között nagy difi a platformváltás miatt, GT3-4 között lepkefing idõ) Na off vége, csak szánalom ami a forza-gt között folyik.
Szóval az elsõ mondatodból az derül ki, hogy a Forza magasan ver minõségben mindent. Nem kéne megmagyarázni ezt egy olyan játékéknál, ahol a Gallardo Superleggera sokkal jobb gyorsulásértékkel rendelkezik, mint a Murciélago LP640, mert ezt még az öregapám is meg tudta volna nézni a Lamborghini hivatalos weboldalán, hogy mekkora baromság. Mert hogy itt errõl volt szó a minõség alatt, és nem a csilli-villi grafikai körítésrõl.
Forza kormáymozgatása kontrollerrel valóban nem a legszebb, de mivel lenne jobb ha rángatná jobbra balra? amúgy is korménnyal tökéletes a többi meg nem számít.
Éljen a minõség!
Errõl majd akkor, ha valóban megjelenik a GT5, szerintem még jövõ õsszel sem lesz
"de van olyan õrült aki vár addig,csakhogy elmondhassa:õ csak a minõségnek él!"
Én a minõségnek élek, de nem azért, hogy elmondhassam magamról. Egyszerûen ilyen vagyok.
"Furcsa megtapasztalni hogy a videojátékokban is vannak már sznobok."
Az igényesség != sznobizmus.
A 2222-es Cabernet Sauvignon nagyon jó évjárat lesz.
Ha lesz.
Addig sok bor lefolyik a torkokon,de van olyan õrült aki vár addig,csakhogy elmondhassa:õ csak a minõségnek él!(és a jövõbelát mint Nostradamus).
Furcsa megtapasztalni hogy a videojátékokban is vannak már sznobok.
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
Mióta készül a GT5?
Azóta kijött két Forza.
Le a szemellenzõvel,van még sok dolog,mely csodálatos a világban. <#wink>#wink>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
Fél év és egy világ lesz a két program között. Nem olyan nagy ár.
nem kellet volna olyan gyorsan kiadni !na de azért ennyit pöcsölni se kéne mint a polyphoni amit csinál ..
"On the cockpit view, I don't see the driver hand come off the steering wheel to shift. Seems like all racing games that have cockpit view, show the driver shifting. Did Turn 10 Studios forget this part??? The cockpit view looks so nice, it's a shame that Turn 10 left such a fundamental part of the cockpit view out. I guess Dan Greenawalt was so busy talking shit about Gran Turismo, he forgot the basics. Kazunori Yamauchi could teach Turn 10 a lot about race game development." <#eljen>#eljen>
"Jobbkormányos autóknál nem mûködik ( a váltás ),legalábbis a Scirocco-ban(reggel próbáltam) nem."
igénytelen faszok ezek a turn10esek
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Segítségeteket kérném. Van 1 olyan acsi, hogy "Coplete a Time Trial". Valaki elárúlná, hogy mit is takar ez pontosan, hol van ez a játékban, hogy tudom megcsinálni?
Elõre is kösz4