Forza Motorsport 3
-
High end PC #590 Basszus, minél több széria járművet próbálok ki hétvégenként, amikor belenézek a játékba, folyamatosan egyre nagyobb bakik tűnnek fel.
Lamborghini Murciélago LP640-es gyorsulási értéke 6.x, de kisebb testvérének, a Gallardo Superleggera-nak bőven 7 feletti értéken van. Most ez mi? Ha még tömeg adatokat és gyorsulási adatokat se tudták normálisan összegyűjteni a Turn10-nél, akkor hogyan írtak minden autó alá normális fizikát?
A menüben való fejrázást követően a Lambók után inkább gurultam egy szabad kört, de most meg az a hihetetlen baki jött elő, hogy a McLaren F1 GT-vel a Nordschleife egyenesében lassabban értem el a 300 kph feletti értéket, mint a Lamborghini Reventón-nal. Fasza sportkocsi a Reventón tényleg, de hogy a tesztek szerint majd 8-10 másodperccel lassabban viszi ki a 3 kilót, az hótzíher.
Múlt héten, mikor legutóbb belenéztem a játékba, a Diablo vs Murciélago tömeg adatok elkúrása tűnt fel, hogy az egyiknél a menetkész, a másiknál meg a száraz súlyadatokkal modellezek, most meg ez.
Ezeket a dolgokat komolyan gondolták a készítők? Ezek óriási bakik, hiszen ezeket az adatokat még a gyári weboldalakról, meg tesztekről is ki lehet Googlézni...