Forza Motorsport 3
  • High end PC #477
    "a te tapasztalatod sem több az enyémnél, azt meg hogy a közúton mivel és hogyan harcolsz lényegtelen"

Na jólvan, ne tedd már magad nevetségessé, mintha sose dugtál volna, és meg akarnád magyarázni, mi a szex.
    Csak kívánom, hogy egyszer, csak egyszer gyere fel mikor megyek az Euroringre, vagy a Hringre motoros nyílt napra a CBR600-al, csak egyszer ülj fel hátulra, lehet mutatni tudok neked egy kis vezetői tudást, meg fizika ismeretet.
    Nem mellesleg olyan autók is megfordultak már a tulajdonomban, mint egy Audi Turbo Quattro, EOS Turbo, jelenleg egy PassatCC-t hajtok, de ebben is benne van már agy 200 e.km, összesen meg vagy 600 ezret lenyomtam, volt egyszer egy feltuningolt Passat 4MOTION-om is, amivel gyorsulási versenyekre jártam, mondjuk megvan még az is a garázsban, annak eldaráltam a vadi új gumigarnitúrát mind a négy keréken két hét alatt, de a keményebb keverékűt, ja és közúton ahol gyatra a tapasás és a súrlódás, azt mondták a VW szakszerviz hálózatban, hogy ez náluk a tizennemtudom hány év alatt messze a rekord, persze a gumi oldalfala volt teljesen sima, a Balatoni kanyargós utakon gyilkoltam meg. De evvel az autóval egyszer Siófokról felértem fehérvárra kb 9 perc 50 másodperc alatt autópályán, átlag kb 220 km/h-val (ennyi volt kb az autó vége, magyán egyszer nem lassítottam, ahol lehett két autó közt, leállósávon, mindenhol, még egy zsarut is lenyomtam mint a szart mondjuk egy terepjáró volt nem volt kérdéses, de ha az Octavia RS-el jön hiába erősebb a kocsija ha nem tud vezetni, úgy otthagyom mint a fost)
    Aztán egyszer volt egy Aprilia RS EXtrema mocim is, de pályán összetörtem, nekem meg sérvem lett de ennyivel megúsztam, a moci ment a roncstelepre.

Kb ennyi vagy, egy nulla, ez a "gokartoztam már", még az általános suliban elment volna kisgyerekként, de baszki, nem is mondok inkább semmi mást.