Forza Motorsport 3
-
High end PC #367 "Race Onnal ahogy egyre többet játszok ( napi pár kör ) egyre jobban kijön mekkora moslék visszamaradott szemét, egyszerűen zavaróan ronda és elavult, de legalább nyugodt szívvel letölöttem mert ott van a polcon a szinte ugyan olyan csak normálisan kinéző Race Pro"
Áhh, javíthatatlan vagy. :D
Race On legalább kinéz valahogy, nem úgy, mint a hányás effektekkel teli a Race Pro, és akkor ezzel ráfogjuk, hogy milyen gyönyörű, kár ráerőltetni. Nem tudom, te mit nézel? Medium kocsi/környezet beállításokon a Race meg a Race 07 tartalmát? Jóhogy hányás. Tedd már be tűzpirosban valamelyik Race ON amcsi verdát, egy 08-as pályán, pl a Macau 08-on, ami 2008-as pályák színtelítetttebbek, mint az original Race contetnt, de nem annyira eltúlzott ocsmány rágógumi rajzfilm, mint a Race Pro-ban.
Esküszöm megadom a lakcímem, hogy kijöhess, és megnézd miről beszélek, otthon a hd tv-re van kötve a box, a hd monitorra meg a pc minden maxon, azt megnézed egymás mellett mi a helyzet egyazon pályánál, mert hihetetlen miket hiszel meg írsz össze, én ezeket az összehasonlításokat megcsináltam egymás mellett, de komolyan, nem akarsz eljönni hozzám?
A Race Pro-ban a nem statikus hanem dinamikus árnyékok az ami pozitívum, de a többi effekt meg szín...rajzfilm.