Forza Motorsport 3
  • Totti5
    Mert az rfactorban nincsenek orbitális anomáliák, sutábbnál sutább megoldások... amúgy az LFS, netkar, iracing, rfactor szinte totálisan eltérő vezetési modellel rendelkezik mert más felfogásban készült, na most miért nem lehet odasorolni a Forzát vagy a GTt? én odasorolom mert semmivel sem kevesebb, ugyan úgy reális a vezetési modell, már amennyire egy játéknál az, ugyan úgy lehet csapatni professzionális módon, ugyan úgy van benne telemetria és mély állítási, tunningolási lehetőség és ugyan úgy nem a pistike játéka, aki majdnem biztos hogy nem fogja segítségek nélkül kormánnyal játszani, hónapokon éveken át a tökéletesebb köridőkre koncentrálva.

Race Onnal ahogy egyre többet játszok ( napi pár kör ) egyre jobban kijön mekkora moslék visszamaradott szemét, egyszerűen zavaróan ronda és elavult, de legalább nyugodt szívvel letölöttem mert ott van a polcon a szinte ugyan olyan csak normálisan kinéző Race Pro ( bár csak volt, de 2szer megvettem... ) és a Race 06.

Azt meg végkép nem értem hogy a Race Onba minek rakták bele azt a pár amcsi autót. Böhöm, lusta, 2 tonnás, nehezen kezelhető, bálnák, de legalább ha egyenesbe rátaposok megindul, csak a kanyar előtt 5ször többet kell fékzeni mire megáll és 2szer lasabban menni mint egy WTCCnél, szörnyű mennyire szarok és élvezhetetlenek, persze ügyesen kiszedték belőle a GTR autókat amik használhatóak voltak, vedd meg külön hozzá addonként ha kell alapon. A másik meg a Formula Masters ami baromi jó lenne, de nem hiszem el hogy ennyire ragasztó és ennyire kezes, esélyem sincs hogy kipörögjek vagy megcsússzak, mert 2 lábbal is a gázon állhatok a kanyarokba, pedig jólenne, csak így semmi értelme, semmi kihívás, semmi élvezet, akár nyilakkal is adhatnám a gáz, ugyan az lenne.