Emberek!
Akik itt alattam beírtam, azoknak lefogadom NINCS gyerekük...
Na, akkor most elmesélem, hogy nálunk alapból be sem kapcsoltuk a TV-t pl. a VV-n, vagy az idióta Győzike műsoron, a gyerekeket nem is érdekelte...
EGÉSZEN ADDIG, míg az iskolában a többi gyerektől és a magyartanár nénitől nem hallották a hírét ezeknek mocsok műsoroknak!!!!
A VV és a Győzike show mindennapi téma volt a magyar órákon, tanárnéni lelkesen beszámoltatta a gyerekeket kinek mi a véleménye a tegnapi adásról és naná hülyebunkó volt, aki nem látta a műsorokat.
A tanárnéni videókat vitt be, nehogymár valaki lemaradjon a "szaftos" részekről...
Egyszerűen tehetetlen voltam, ezen a ponton már képtelenség TILTANI, mert annak csak az lett volna a vége, hogy hazudozásra kényszerítem a gyerekeimet.
Egyet tehettem : OK, nézhetik, de legalább a mi felügyeletünkkel, ha (szerintem) olyan történik, ami helytelen, azt legalább helyre tudjuk tenni a kis fejükben, ne pedig mások máshol egy negatív cselekedetet követendőnek fogadtatnak el velük!
Iszonyú nehéz otthon jóra tanítani és a jó felé terelgetni a gyerekeket, ha az iskolában épp a magyar tanár lelkesedik 1000rel a ValóVilág, meg a Győzike műsorokért...
Aki azt hiszi, hogy lehet tenni valamit az ilyen tanárok ellen, az megint óriási tévedésben van, mert akinek van gyereke, az pontosan tudja, hogy a szülőknek javasolt kussolni az iskolákban, ha nem akarnak kellemetlenséget a gyereküknek...
Mi pl. soha nem engedtünk horror-filmeket nézni a gyerekeinknek (mi sem nézünk), de legnagyobb döbbenetemre mégis szóról-szóra ismerik a gyerekeim a legvéresebb horror filmek tartalmát: valaki mindig akad az osztályban, aki beviszi a filmet és (gondolom) szünetben megnézik közösen! Minden osztályban van TV és videó.
Na, ennyit arról, hogy a szülők mennyit tehetnek a gyerekek nevelése ügyében.