A szülők újabb sorozatot torpedóznak meg?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azé azt megtom érteni, hogy a dexteren meg a californicationon kiakadtak a ptcnél, de a swingtown az más kategória. Amúgy ha 1 ilyen gittegyletnél dolgozom kapok pízt? Me eddig ingyen néztem minden szart, de ha fizetnének is érte az lenne a mennyország.
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Akik itt alattam beírtam, azoknak lefogadom NINCS gyerekük... <#falbav>#falbav>
Na, akkor most elmesélem, hogy nálunk alapból be sem kapcsoltuk a TV-t pl. a VV-n, vagy az idióta Gyõzike mûsoron, a gyerekeket nem is érdekelte...
EGÉSZEN ADDIG, míg az iskolában a többi gyerektõl és a magyartanár nénitõl nem hallották a hírét ezeknek mocsok mûsoroknak!!!!
A VV és a Gyõzike show mindennapi téma volt a magyar órákon, tanárnéni lelkesen beszámoltatta a gyerekeket kinek mi a véleménye a tegnapi adásról és naná hülyebunkó volt, aki nem látta a mûsorokat. <#szomoru1>#szomoru1>
A tanárnéni videókat vitt be, nehogymár valaki lemaradjon a "szaftos" részekrõl...
Egyszerûen tehetetlen voltam, ezen a ponton már képtelenség TILTANI, mert annak csak az lett volna a vége, hogy hazudozásra kényszerítem a gyerekeimet.
Egyet tehettem : OK, nézhetik, de legalább a mi felügyeletünkkel, ha (szerintem) olyan történik, ami helytelen, azt legalább helyre tudjuk tenni a kis fejükben, ne pedig mások máshol egy negatív cselekedetet követendõnek fogadtatnak el velük!
Iszonyú nehéz otthon jóra tanítani és a jó felé terelgetni a gyerekeket, ha az iskolában épp a magyar tanár lelkesedik 1000rel a ValóVilág, meg a Gyõzike mûsorokért...
Aki azt hiszi, hogy lehet tenni valamit az ilyen tanárok ellen, az megint óriási tévedésben van, mert akinek van gyereke, az pontosan tudja, hogy a szülõknek javasolt kussolni az iskolákban, ha nem akarnak kellemetlenséget a gyereküknek...
Mi pl. soha nem engedtünk horror-filmeket nézni a gyerekeinknek (mi sem nézünk), de legnagyobb döbbenetemre mégis szóról-szóra ismerik a gyerekeim a legvéresebb horror filmek tartalmát: valaki mindig akad az osztályban, aki beviszi a filmet és (gondolom) szünetben megnézik közösen! Minden osztályban van TV és videó.
Na, ennyit arról, hogy a szülõk mennyit tehetnek a gyerekek nevelése ügyében.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
ha nem írod oda az ország nevét, ebbõl még magyarországra is lehetne asszociálni.
túl sok szabadidejük van, és álszentek is. rossz kombináció.
A
fenomenális ötlet 😄 ... én is ebbõl akarok élni ... becsengetek a szomszédhoz, hogy ha nem adol nekes sok sok zsetont, bizony nagyon szar lesz neked, mert rádszálok és kicsinállak, valami jó ügy érdekében ...
Nekem meg TV-m sincs.
1. Aramot fogyaszt.
2. Helyet foglal.
3. Omlik belole a hazugsag, nepbutitas, agymosas.
4. Hosszutavon fuggoseget okoz.
5. Az agyonismetelt reklamokkal tudat alatt osszevetetnek a nezovel minden sz*t amikor este faradtan beul ele es mossak vele az agyat.
6. Mindezt azon a reklamfeluleten aminek nekem kell helyet biztositani a sajat otthonomban, nekem kell fentartanom es megvasarolnom is.
Hireket a netrol is megkapom, raadasul sokkal tobb forrasbol igy azokat ossze lehet vetni es a hazugsagokat viszonylag jo aranyban ki lehet szurni belole.