2ivmws8.jpg
  • stargatelost
    #3211
    Az volt az egyik baj (a sok közül) ezzel a zárással, hogy nem a sorozatot, hanem az ötödik évadot zárta le. Ettől féltem egyébként. De ez a szar, amit elénk raktak ebben az utolsó részben még a készítőktől is kritikán aluli logikátlanság volt.
    Két dolog:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Mivel 2015-ben megérkeztek, leigázták a Földet az Observerek, át kellett íródnia az idővonalnak, így eleve nem ugrálhatott volna Windmark vissza 2600 valamennyibe, de ami fontosabb, hogy eleve nem létezne semmilyen tudós meg Observer feltalálás 2167-ben.
    2. Amit már beszéltünk múlt héten is: ha nincsenek Observerek, nem csak a rohadt invázió marad el, hanem az egész sorozat nem történik meg. Lásd 2x16-os epizód.

    Egyébként az 5x12 egy kurva jó rész volt, simán régi Fringe hangulat, meg sztori. Jó volt a másik univerzumot is látni, persze a negyedik évados reboot-ot láttuk sajna... de simán 8/10-es izgi rész volt.
    5x13 meg egy jó nagy egyest kap a fent említett baromságok miatt.


    Kár ezért a sorozatért az első nagyon jó három évad miatt. Igazából nem is nagyon lehet másképp kezelni, csak két részletben a sorozatot, hiszen a készítők is így bántak vele. Volt egy első három évad, meg utána kettő, és ezeknek nem sok közük van egymáshoz.