2ivmws8.jpg
  • Victor1103
    #3192
    Nos a sorozatról úgy összességében:

    Jó volt, de nem kiemelkedő. Mivel decens scifiből manapság elég nagy hiány van így nem válogathat az ember viszont a Fringe esete számomra mindig olyan felemás volt. Jó is volt meg nem is. Most volt először olyan érzésem, hogy végignéztem egy sorozatot, de nem volt az a hiány, hogy basszus nem lesz több rész.. Úgy voltam vele ok vége, lapozzunk. Ennek ellenére minden héten valami visszarántott és nem mondanám azt hogy feltétlen a megszokás.

    Arról nem is beszélve hogy az utolsó részben elég nagy bakit fedeztem fel amit nem is igazán értek valaki elmagyarázhatná. Persze a sorozatban maradt még így is jó pár kérdőjel.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A gyereket miért kellett visszarángatni a múltba hogyha Septembernek eleve az volt vele a célja hogy a Norvég tudósnak megmutassák? Nem lett volna elég oda visszaküldeni? Nekem ez elég plothole.



    Hogy valami pozitív legyen. John Noble nagyon jól játszotta a szerepét az ő karaktere fejlődött a leginkább az 5 év alatt. Leginkább a 3 évad tetszett nekem, a negyediknek se füle se farka, de ez az ötödik se sikerült annyira kimagaslóra. A lezárást pedig kicsit részletesebben is kitárgyalhatták volna, mert ez így kicsit vérszegény volt.