2ivmws8.jpg
  • Fenrir
    #3000
    Nekem az a bajom, hogy vannak olyan évadok amik jelenleg a történet szempontjávól olyanok mintha sohasem léteztek volna. Kicsit kaotikusnak tűnik az egész forgatókönyv, mintha az íróknak fogalmuk sem lenne, hogy a főszálat hogyan és merre vezessék. Belefognak valamibe, (lásd piros/kék univerzum), kialakítják a világot, a szereplők hasonmásait, egy viszonylag jó és érdekes történetet, aztán a következő évaddal valami teljesen másfelé mennek, úgy mintha az előzőek sohasem történtek meg volna. Még csak utalás sincs rá, mert a szereplők is egy másik univerzumban élnek.

    Szerintem éppen itt az ideje, hogy vége legyen ennek a sorozanak ezzel az évaddal, mert ami az utolsó 2 évadban ment az már erős szenvedés volt mindenki részéről. Teljes ötlettelenség látszik az írók részéről. A részek még külön-külön néhol egészen jól felépítettek, de az egész főszál izzadtságszagú és erőltetett.

    Az első 3 évad még viszonylag szépen követte egymást, de az utána lévő részek olyanok mintha egy teljesen más sorozatot mutatnának be.