-
Szaffi82 #2970 ??? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!esetleg Peter= Október??? ... bár azon is gondolkodtam hogyan is lettek ezek ennyien?? mármint volt augusztus, szeptember ... (most október jönne )..de több százan vannak . nem értem :) (a kissrác lehetne szeptember mer időileg passzol ha az elrejtése után kihozták és normálisan nőtt fel, persze "Donald" társaságában, (akit persze nem tudunk kicsoda..) De ha mindegyik Observer úgyis időtlen ...akkor minek őket írtani?? bár azt sem értem mikor lettek ennyire gonoszak és miért kell mindig a náci Németország mintáját követni, minden egyes filmben sorozatban? (bár lehet hogy csak én vagyok elégedetlen ezzel ! egyéni vélemény. ) egyébként meg ott van Olivia....kulcsfigura volt ő is... mi lett a képességével??.miért nem használja?most csak egy bugyuta erőtlen szerencsétlen szenvedő "bábú" akit ráncigálnak össze-vissza, azt se tudja mit csinál....ez az egész Ettás dolog... hát nem tudom minek kellett ...örülnék neki ha nem ugráltak volna megint a jövőbe , mert ez igy kicsit zagyva, meg nehéz elhinni az anya -apa- lánya kapcsolatot 20 év elteltével, ha értitek mire gondolok..sebaj...de kb ugyanúgy néznek ki ... jobb szerettem a régi évadokat. Pl. az 5. részen életemben először... elaludtam.!!?? Most már nagyon ajánlom hogy ne csesszék el a végét!!! kezdek mérges lenni. Imádtam ezt a sorozatot. és Most végre elöször érzem az 5. évad elkezdte óta hogy valóban kérdések kavarognak a fejemben és érdekel mi lesz. (bocs az "id." Etta rajongóktól...de én spec. nem bánom hogy kivették...) Oivia főkaraktere viszont visszatérhetne, mert ez nagyon "uncsiiii" ... és persze mi van Bellyvel és a nagy tervvel?? Walter mondta hogy kezd megint a "régi" lenni... ami valljuk be miután világuralomra akartak törni Bellyvel és Istent játszani igencsak félelmetes. Lehet hogy szegről végről az observerek is az ő kreálmányaik - "the perfect soldiers" .. de akkor kitől isakarták megvédeni a világot??? Elvesztem. :( de kíváncsi vagyok mi lesz a vége és hogy mi lett a bowling-os pasival vagy Nina Sharp-val ?:)