2ivmws8.jpg
  • Fenrir
    A Fringe egy erős közepes, egyáltalán nem annyira jó mint amennyien itt istenítik. Nagyon sok benne a logikai bukfenc, miért van az, hogy a második évadban bemutatott 2 párhuzamos világot teljesen törölték, úgy mintha soha meg nem történt volna? Miért van az, hogy a harmadik évadban bemutatott jövőt (amiben Walternatív megöli Oliviát) ugyancsak teljesen figyelmen kívül hagyták? Mi értelme volt akkor ezeknek? Szerintem az írók most már kapkodnak, nem tudják, hogy a történetet merre folytassák és mindenbe csak belefognak, aztán pedig törlik.

Most az ötödik évadban behoznak megint egy lehetséges jövőt, holott még a jelen sincs teljesen lezárva...

Ez pedig, hogy a kortexifan-nal mindent meg lehet magyarázni egy nagyon gyenge dolog.

-Gyorsabb vagyok a kilőtt golyónál, mert kortexifan van bennem.
    -Képes vagyok az elmémmel más embert irányítani, mert kortexifan van bennem.
    -Ha fejbe lőnek akkor is túlélem, mert kortexifan van bennem.
    -A leheletem is jobb, mert kortexifan van bennem.
    -Az orromat is tisztíccsa, mert kortexifan van bennem.

Azért ez még egy sci-fi-ben is erős, ez már Supernatural kategória, ami kb a harmadik évadtól ugyancsak nézhetetlen mert ugyanazt eljátszották benne mint itt a kortexifannal, csak ott mindenféle ördögi meg angyali képességekkel.