Az utolsó egy percben felborult minden. Értem a Cortexifan-t, értem a cserét is, bár most nem abban a világban vagyunk, ahol a Broyles és BOlivia, csak ugye nem gondoltunk eddig erre, hogy az alakváltók már itt is itt vannak, bár Nina viselkedése pár része már sejtetett valamit...
Eddig ez tiszta is, de azt árulja el nekem valaki, hogy a fészkes fenébe lehetnek meg Olivia-nak a John Scott emlékek, amikor az a csávó ebben a síkban talán meg sem született?! Jó, megszületett OK, mert meg kellett születnie, de akkor nem FBI-os meg semmi és főleg semmi köze Olivia-hoz! És a Peter emlékek is miként maradtak meg? Peter itt van, anomália, amit majd a Megfigyelők korrigálni akarnak, de Peter idősíkjából valók az emlékek, amik pont olyanok, amikről Peter sem tudott (lásd: Semtex) na és Olivia átváltozása csupán csak egy Alakváltó csel lenne is, az emlékek honnan a fenéből jöhettek úgy, hogy azt így importálni tudják? Vagy az utolsó egy perc más vonalon ment volna? Nem volt váltás terek között, így ezt nem hiszem!
Jövő héten meg utolsó rész egy hónapig és biztos, hogy semmit nem fognak benne megmagyarázni, aztán meg örülhetünk, ha ez az évad lemegy egyben és nem kaszál a Fox...