2ivmws8.jpg
  • OptimusPrime
    Ezen ne múljon! :))

Jó rész volt, érezhető, hogy lassan évadzárás.

Walternatív ahogy írtam itt még pár hete megdöbbentő, hogy mekkora gátlástalan diktátor, semmi és senki sem drága - nyilván az ember átértékel magában sok mindent, ha milliárd emberélet a tét, na de ez már azért tényleg durva. Az Oppenheimer-hasonlat akkorát vágott, hogy öröm volt nézni! :)

Ugyanakkor megnézném, hogy ha sikerült volna visszaoperálni Walter agyába azt a 3 darabot, akkor meglenne e a megoldás ennek a világnak a megmentésér? Hiszen Bell ugye azért vette ki Walter agyából a darabokat, mert félt hogy saját maga mivé kezdett el válni (lehet ugyanilyen ördögiesség és a Világ rendje ellen tevő képzeleti lettek?) - erre jó példa lehet a mai templomos rész, a fohász és az ima együtt, amiért ő már nem tudja helyrehozni a majd 30 évvel ezelőtti bűnét, ezért Istent kéri meg, hogy vigyázzon ránk! Borzasztóan jól felépített monológ volt! Komolyan meghatódtam rajta!

Peter vonal érdekes, ha a másik világban lévő fia DNS-e (ami csak a fele a valódi állománynak, ugye) mégis meg tudták vele úgy manipulálni a túlvilágról a gépet, hogy az Peter-t mintegy kizárja magából - nyilván már a 100%-os profil a kisgyereké, na de akkor meg minek a gép? Ha Peter nem használhatja már és mindez azért lett így alakítva, hogy a fia mégis élhessen a másik világban, akkor a gépnek már sok jelentősége nincs, hiszen aki használhatja nem ezen a világon van, de nem hiszem, hogy "színesfímnek" adnák! :)) Lesz még ennek jelentősége!

Boliavia viszont meglepetés, miből lesz a cserebogár, nem igaz? :))
    Úgy néz ki alternatív másunk a túlvilágon mégis csak hasonló érzésekből táplálkozik és az igazságérzet most Boliviánál ahogy Olivianal is erősen dolgozik, szerintem a Fringe Division mentőakciót szervez majd - ezt szinte garantálni lehet de, hogy ebbe a 2 részbe még mit sűrítenek, hát nem vagyok jó, de biztos lerágjuk a tíz körmünket! :))