Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macselek
Nekem is az egyik kedvencem.😄 Nagyon jó rész volt csak így tovább!

ezt most nem merem megnézni, mert sejtem, hogy mi van benne

tényleg jó rész volt, és az állandó telefonálás Oliviának nekem is feltûnt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem, én is gondoltam rá, bár ez még nem magyarázza hogy miért kopaszok és miért nem öregednek, mert ha elsõ emberek és a dinók elõttiek akkor igencsak öregek már.. 😄
nameg honann tudják mikor mi és fõként hogy hol lesz ? remélem egyszer majd még kiderül 😊
csak ne legyen akkora fasság mint a lostban.. XD

Az csak szeintem lehetséges, hogy ezek az "elsõ emberek" szakították ketté az univerzumokat? Meg az is megfordult a fejemben, hogy az Observerek akár ilyenek is lehetnek(hogy miért? mindkét világban ott vannak, magasan fejlett technológia, ismerik a "jövõt", stb...)
most megy rtl-en az csi rész amibe Newton gyorskajáldába dolgozik <#idiota>

ProGabe
hát ez engem most nagyon meglepett! nem tudtak ezek létezésérõl

hol van ilyenkor Mulder és Scully? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Victor1103
Basszus most hogy utána olvastam a Call Of Duty: Black Ops-ban is ugyan errõl a number stationökrõl volt szó, de fel se tünt.

Az meg hogy ilyenek tényleg léteznek és nem csak kitaláció über WTF 😮

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Teppik Amon
nem akarom elrontani senki játékát, ebben a részben is volt observer 😄

36:23-nál a kordon mögött

Nem elsõre szúrtam ki sajna, pedig figyeltem.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Teppik Amon
állat jó rész volt!
amúgy meg egész szép leírása van a wikin: csak hogy ne kelljen keresni

Victor1103
Tényleg nagyon zsír rész volt.
Ez a civilizációnk elõtti civilizációs téma pedig bombasiker<#eljen>

Lehet hogy nem is kell már sokat várni arra Dunham vs Dunham párharcra😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ProGabe
há' bazmeg ezek elõvették az én kedvenc témámat! 😊

még nagyon régen olvastam, hogy itt-ott találtak több millió éves (atomhoz hasonló) reaktorokat a föld mélyén!

eszméletlenül jó ez az átívelõ szál. tulajdonképpen az elsõ résztõl kezdve fel van építve az egész

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Magoo
Es a number stations valoban letezik 😊

OptimusPrime
Jó rész lett ez, az utolsó mondat üt! Várom, hogy mi lesz belõle! 😊
Az a furcsa, hogy az túlvilági Olivia, aki itt van most valahogy mindig elérhetõ. Ebben a részben is, egyszer sem hívták Peter-t vagy Broyles-t az ügyek miatt, mindig azt hallod: "Dunham" - ok, hogy Astrid az õ közvetlen kapcsolata Bishop-ékkal, na de régen Peter-t is sokszor hívta, már rég kiderült volna minden, hogy az itteni Liv nem is itteni!
Ebben a részben is volt egy pillanat, tényleg megsajnáltam Peter-t, hogy a nagy hajtás és igyekezet ellenére is úgymond hoppon marad. Na mindegy, remélem minél hamarabb lesz Dunham vs. Dunham párbaj! 😊))

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

aha, nekem az arcvonalaik kicsit hasonlónak tûnnek
Herold
Ez az Eventes csaj? Max. a hajuk színe hasonlít.

Victor1103
Hát szerintem egy kicsit sem😄

utóbbi valószínû

más:
Sarah Roemer kicsit hasonlít Anna Torv-ra, nem?
Teppik Amon
A bannerban lévõ elsõ 2 link csak nálam nem megy vagy mexüntek?

ezt ne itt vitassuk már meg, kinek mi
Sceleton
sajnálom, de a fantasy nem mese... a fantasy = fantasztikum. A mese = mese...

Est Sularus oth Mithas!

Zomil
hogyne... 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Herold
fantasy = mese

Tower Guard
Lol csak így szimplán lemesézi a LOTR-t
Az akció kaland fantazy bakker.
És Walter Denethort alakítja a filmben.

Most kezdem majd a 3. évadot. Eddig nem volt rossz a Fringe 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

/Firefly más volt, azt a fox alapból kicsinálta/

egyébként hétfõn a Lie to Me helyén lehet, jobban hozna
Victor1103
Hát csak az, hogy ugye pénteken meg hétvégén még kevesebb esélye lenne a hét többi napján pedig szintúgy lesöpörnék a reality-k meg a népszerûbb sorik:S
Itt eleve az a baj hogy nem nagyon vevõk a scifi mûfajra mert a flashforward kasza lett, a V se döntögetett csúcsokat, SGU-ról és Capricáról ne is beszéljük meghát ott a Firefly esete is. Persze akad egy két kivétel.

ProGabe
ez a sorozat nem csütörtökre való. már tavaly is a penge élén táncolt. egyszerûen hülyék dolgoznak a foxnál

Victor1103
11.Fringe (FOX, 21.00) – 4,80M – 3.0/5 (1.8, #12)

Elég szomorú hogy ilyen nézettségi adatokat hozott a mostani rész és folyamatosan csökken.
Nekem nehogy kaszálják mert bajok lesznek >_<

és tényleg 😄DD

én csak a rengeteg Ford Taurus reklámot veszem észre, eddig tetszett de itt már annyi reklámot láttam hogy kezdem megutálni 😄

Victor1103
Amúgy az observereknek mi a feladatuk meg õk milyen szerepet is játszanak a sorozatban? A tegnapi részben is benne volt egy. Ha 34:21-nél megállítjátok a részt akkor ott van😊

ProGabe
nem az a lényeg, hogy miben különbözik a két világ. azt tudta, hogy átment.

a lényeg az volt, hogy "Peter" tudta mi a különbség, ergo tényleg onnan származik

én amúgy azt is vártam, hogy észreveszi a zöld szabadságszobrot (még a boltban is látható volt párhelyen), de nem...
jah, gondolom eszébe jutottak a dolgok amikor nem találta a tornyokat 😄

Olivia tök jól nézett ki szemüveggel

amúgy szerintem is jó rész volt, de a tefonszámot vajon honnan tudta? fogjuk rá egy emlékfoszlányra?
Teppik Amon
Jó volt ez, nekem bejött. És a vége ütõs volt as usual.

elég unalmas volt szerintem a mai rész, kis töltelék epizód.. nade az utolsó 5 perc alapján a következõ részek ismét érdekesebbek lesznek 😄

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez egy igen jó "folytatása" az X-aktáknak. Bár a csajszi lehetne egy kicsit jobb színész, de a többiek szerintem nagyon szimpatikusak. Szerintem a nézõk 90% az öreg Bishop miatt nézi ezt a sorozatot. Hatalmasat alakít részrõl részre, az õrült tudóstól a "kisgyereken" át mindent meg tud játszani😊😊 Jó újra látni a filmvásznon az öreget😊

Egy kicsit el vagyok maradva az új évaddal, de már alig várom, hogy legyen egy nyugodtabb hétvége és behozzam a lemaradást.
pfúúúú <#wow2>

<#wow3>

Herold
Jó, hülye vagyok, szóval úgy van ahogy mondod. Fantasy = mese.
(lehet hogy aludnom kéne)

Herold
A mesét én hoztam szóba, és mesét értettem rajta, nem mást. Ne akarjál mást belemagyarázni. A LoTR az mese, a Fringe pedig SF.

mese alatt a fantasy volt értve
Szolnokboy1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

kBagyula
s+ kategória... nekem csak pilot van meg... lehet neki kéne állni begyûjteni az évdot is. most úgyis szünet lesz a bézbóól miatt, van 2 hetem rá. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Herold
Ez nem mese, hanem SF. <#nezze>

ProGabe
tehát ezt a sorozatot sem nézed?

Herold
És ennek?

<#buck>

Herold
Ja lehet, nem nézek meséket.

ProGabe
? LotR

kBagyula
bökj rá 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Herold
Csak nem Merlin?

kBagyula
😄DD
nem tudok