Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg jó rész volt, és az állandó telefonálás Oliviának nekem is feltûnt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nameg honann tudják mikor mi és fõként hogy hol lesz ? remélem egyszer majd még kiderül 😊
csak ne legyen akkora fasság mint a lostban.. XD
hol van ilyenkor Mulder és Scully? 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az meg hogy ilyenek tényleg léteznek és nem csak kitaláció über WTF 😮
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nem elsõre szúrtam ki sajna, pedig figyeltem.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
amúgy meg egész szép leírása van a wikin: csak hogy ne kelljen keresni
Ez a civilizációnk elõtti civilizációs téma pedig bombasiker<#eljen>#eljen>
Lehet hogy nem is kell már sokat várni arra Dunham vs Dunham párharcra😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
még nagyon régen olvastam, hogy itt-ott találtak több millió éves (atomhoz hasonló) reaktorokat a föld mélyén!
eszméletlenül jó ez az átívelõ szál. tulajdonképpen az elsõ résztõl kezdve fel van építve az egész
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az a furcsa, hogy az túlvilági Olivia, aki itt van most valahogy mindig elérhetõ. Ebben a részben is, egyszer sem hívták Peter-t vagy Broyles-t az ügyek miatt, mindig azt hallod: "Dunham" - ok, hogy Astrid az õ közvetlen kapcsolata Bishop-ékkal, na de régen Peter-t is sokszor hívta, már rég kiderült volna minden, hogy az itteni Liv nem is itteni!
Ebben a részben is volt egy pillanat, tényleg megsajnáltam Peter-t, hogy a nagy hajtás és igyekezet ellenére is úgymond hoppon marad. Na mindegy, remélem minél hamarabb lesz Dunham vs. Dunham párbaj! 😊))
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Est Sularus oth Mithas!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az akció kaland fantazy bakker.
És Walter Denethort alakítja a filmben.
Most kezdem majd a 3. évadot. Eddig nem volt rossz a Fringe 😊
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
egyébként hétfõn a Lie to Me helyén lehet, jobban hozna
Itt eleve az a baj hogy nem nagyon vevõk a scifi mûfajra mert a flashforward kasza lett, a V se döntögetett csúcsokat, SGU-ról és Capricáról ne is beszéljük meghát ott a Firefly esete is. Persze akad egy két kivétel.
Elég szomorú hogy ilyen nézettségi adatokat hozott a mostani rész és folyamatosan csökken.
Nekem nehogy kaszálják mert bajok lesznek >_<
én csak a rengeteg Ford Taurus reklámot veszem észre, eddig tetszett de itt már annyi reklámot láttam hogy kezdem megutálni 😄
a lényeg az volt, hogy "Peter" tudta mi a különbség, ergo tényleg onnan származik
amúgy szerintem is jó rész volt, de a tefonszámot vajon honnan tudta? fogjuk rá egy emlékfoszlányra?
Egy kicsit el vagyok maradva az új évaddal, de már alig várom, hogy legyen egy nyugodtabb hétvége és behozzam a lemaradást.
<#wow3>#wow3>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
nem tudok