• Tecnamo
  #26
  Ezenkívül:
  - Az USA több államában a rendőrség baleseti helyszínelői 2 gallon (kb. 7 liter) Cola-t visznek magukkal, hogy a baleseteknél az úttestre folyt vért azzal távolítsák el.
  - Ha egy steak-et egy tálba tesznek és Cola-val leöntik, két nap alatt feloldódik.
  - A WC-kagyló tisztítása: önts bele egy dobozos Cola-t a kagylóba és hagyd ezt az igazi(?) csodaszert(?) egy óráig hatni, utána öblítsd le. A kagyló maradéktalanul tiszta lesz.
  - Rozsdafoltok eltávolítása egy krómozott felületről: dörzsöld be a felületet egy Cola-ba áztatott alumíniumfóliával.
  - Az autóakkumulátor pólusairól könnyedén eltávolíthatod a korróziót,ha egy doboz Cola-t ráöntesz. Figyeld,ahogy pezseg.
  - Egy berozsdásodott csavart könnyen meglazíthatsz, ha egy pár percig egy Cola-ba áztatott rongyot teszel rá.
  - Ha kenőanyagokat akarsz eltávolítani egy szövetből, önts bele a mosógépbe a mosószer mellé egy doboz Cola-t, és futtasd le a programot.
  - Eltávolítja a szélvédő szennyeződéseit is.
  - A Cola aktív hatóanyaga a foszforsav, melynek pH értéke 2,8.
  - Egy vasszöget négy nap alatt old fel. A foszforsav kioldja a csontokban lévő kalciumot és hozzájárul a csontritkulás kialakulásához.
  - A Coca-Cola szirupot koncentrált formában szállító tartálykocsikat különösen korrodáló, veszélyes anyagokat jelző táblával kell ellátni.
  - A Cola-t már 20 éve használják a teherautók motorterének tisztítására!

  Viszont a bagóról is tudja mindenki h pénzkidobás (havi 15k-t fizetnek azért h betegek legyenek, és még másokatis betteggé tesznek...) és mégis mennyien cigiznek, mert függők. A kólaivók is ilyenek. Tudják h nem használ, és mégis isszák. Ez az emberi hülyeség...