• CyrSyS
    Nekem az a véleményem hogy tényleg kevés az igazi szakember! Én abból az egyetemből indulok ki ahova járok. Olyan emberek a szaktársaim hogy számítógépet nem adnék a kezükbe és informatikusok lesznek. Vannak akik puskából élnek, úgy csinálják meg a programozás tárgyakat. Mondok egy nagyobb röhejt. Az egyik szaktársam nagyon béna a programozáshoz (én sem vagyok egy profi de én azért próbálkozom és tanulgatom és nem a puska jut eszembe hogy azzal kéne megcsinálni a tárgyakat) és ő már végzett és állítólag pesten programozóként dolgozik! Ezt nemtudom elhinni. Utálom az ilyen embereket. Nálunk van rendszerfejlesztő szakirány is. Ott vannak a "beképzelt" majmok akik azt hiszik ők alkották meg a Neumann féle gépeket és azt hiszik magukról hogy értenek hozzá. PFÚJ.
    Rekord az hogy van egy "lány" szaktársam aki szintén valamikor informatikus lesz.
    Csak annyit kérdeztem meg tőle MSN-en mint egyfajta tesztkérdésként hogy lenne egy ismerősöm akinek fel kellene telepíteni egy windowst, beállítani stb. Erre azt válaszolta hogy miért kérdezek ilyet hülyének nézem??? És megsértődött. No hát kéremszépen legjobb védekezés a támadás. A válasz az hogy nem képes rá. HOGY LEHET ILYEN INFORMATIKUS TE JÓ ÉG!!!!!

Sok embert ismertem meg a suliba és őszinte leszek összesen 3 olyan emberről tudok(diákot) akikről lerí hogy ő értenek hozzá, csinálja, akarja, tudja, és karriert akarnek vele.

Én sem tartom magam szakembernek mert az egyetem csak alapokat ad hogy legyen fogalmam dolgokról. A komoly munkahelyek igényeit nemtudnám kielégíteni. Úgyhogy én azt mondom hogy az igazi szakember otthonról kerül ki aki gyakorolja, csinálja, tudja, stb stb. A suli csak megadja a formaiságot meg egy kis alapképzést. Tisztelet azon egyetemeknek akik tényleg inkább kirúgják a hallgatókat de akkor is arra törekszik hogy tudják az anyagot hogy a nagy világba elboldoguljanak vele.

Én úgy vagyok vele hogy itthon folyamatosan tanulok, képzem magam hogy befoltozzam ahon tudáshiányosságokat amiket nem kaptam meg a suliba de kell egy komoly munkahely betöltéséhez.

Útóiratként tiszteletem minden feltalálónak, kutatónak, híres mérnököknek, és azon szakembereknek akik a technika/technológia előremozdításáért tevékenykednek.