Magyar börtönök
  • huntofa
    #103
    Közbe haladt a felvételi eljárásom.

    1. Fizikai felmérő: Reggel 8-kor meg kellett jelenni az intézménynél, ahol egyből el is kezdtük a felmérést a börtön falain belül egy külön konditeremben ( Fekvőtámasz , felülés , húzódzkodás , távolugrás ). A 2000m-es futásra volt külön pálya a börtönön kíavül.
    Összességében nem nehéz , akinek van kellő ereje az megtudja csinálni az alap követelményeket ( ÉRDEKESSÉG: ugyan azok a követelmények itt is mint egy Rendészeti Szakközépiskola felvételijén !! ). De volt sumákolás is , votl aki olyan gyatrán teljesített , hogy még egy lány is erősebb fizikumú nála , ,,persze" neki is sikerült épphogy átjutnia hiába nem voltak emg a kellő pontjai
    Nem fényesíteni akarom magam, de én teljesítettem a legjobban , kétszeres ponttal vertem az egész felvételiző mezőnyt!

    2. Jelen állás szerint behívtak egészségügyi alkalmassági vizsgálatra a Petőfi Laktanyába, ami ebben a hónapban fog lezajlani. Ettől félek a legjobban, itt dől el minden ha itt átmegyek akkor 99% esélyem lesz hogy szolgálatba lépjek még az idén , ha itt elbukok akkor annyi. Gyakorlatilag ez a LÉNYEG az egész felvételi eljárás alatt.

    Van valami módszer a dokik puhítására ?? Egyszer már elvéreztem ugyanitt , most mindenképp megakarom szerezni az alkalmasságot!