htc_one_banner_1.jpg
  • kn00bis
    Nekem most egy HP voicemessenger 514-em van, ez Windows Smarth Phone(nem érintőképernyős), és abból is a szarabb fajta, szóval windows immúnis vagyok már :D
    A multitouchot csak az Acer S200-ra értettem mert abban nincs, Nexusban van de azzal meg annyi bajom volt, hogy nem tom mikortól lehet kapni majd idehaza olyan formában, hogy garancia meg miegymás(függetlenítve), meg majd mennyiért, elvileg azt mondják kb. annyi lesz mint a droid de lesz az drágább is sztem.
    Szóval így lett HD2, jövőhét elején jön elvileg két év gyári garival, öröm van és bódogtá

Csak hogy ne legyen az egész hozzászólás offolás, a képernyő mennyire karcosodik, gondolom fólia alap rá, csak mert egy videón láttam hogy valaki ollóval meg késsel berheli és utána meg büszkén mutogatta hogy semmi baja.
    Esetleg valakinek van hozzá ilyen bölcsője amiben tölteni meg szinkronizálni lehet? Az érdekelne, hogy olyan van-e, hogy a géppel is össze lehet kötni meg csak konnektorral is(az azért lenne jó mert este éjjeliszekrényre le tudnám tenni stabilan és a sötétbe meg nem verném le véletlenül se).