htc_one_banner_1.jpg
  • franc0
    #250
    Üdv!
    Kipróbáltam tegnap a Touch Cruise 2-t a tudjátokhol.
    Annyira nem érdekelt eleinte a cucc mert a képeken csúnyának tűnt, de a MWC hirek keltette zsongást le kellett valahogy vezetni :)
    Meglepetésemre élőben (szerintem) baromi jól néz ki, ráadásul olyan érzésem volt mintha csak a kezembe tervezték volna (furcsa volt utána kézbe venni a Diámat). Most csak pár olyan apróság amit a specifikációkból nem lehet kiolvasni:
    Nagyon össze van rakva a telefon, inkább ezt ejteném le véletlenül a betonra mint a többi HTC-t hamár választani lehet :)
    A navigációs gyűrű simán odaveri a Diamond-ét , itt már alapból több mindenre használható (kicsit ipod feeling). Tudom a Diamond tweek ezt is lehetővé teszi, ellenben sose használtam mert pontatlan.
    Miután lelőttem az átlaguserek által nyitva hagyott párhuzamosan futó 26 db taskot, 3x% százalékon állt a memória szal hasitott rendesen, de több is benne a kraft.
    Összességében nagyon jó benyomást tett rám, ha egy árba lennének a Diamonddal én a TC2-t választanám, de az újdonság ereje miatt még elég drága. Ráadásul a szolgáltatós 60k-s Diamond ár még ma is rendben van...