htc_one_banner_1.jpg
  • hykao
    Mint korábban írtam, nekem a TP2 kizárólag a 800x480-as felbontás + video-audió kimeneti lehetőség miatt jött szóba. Amúgy elég nagy bumszli, és nehéz - a korábbi Diamond 1-esemhez képest. Persze ha valaki ilyen plusz billes telókhoz szokott, akkor ez nem lesz nagy meglepetés.

Ahogy előttem is írták, a Sprint szolgáltató csak az amerikai nem Sprint GSM szolgáltatókat tiltotta le a készülékén, így bármely magyar szolgáltató GSM kártyájával azonnal használható. Hozzáteszem 20 dollárért online függetleníteni lehet a nem Sprintes szolgáltatók TP2-eseit is, szóval ha a Sprint TP2 szín- és anyagösszeállítása esetleg nem tetszik vagy más szolgáltató TP2-eséhez olcsóbban hozzá lehet jutni, akkor nem annyira kell ragaszkodni a Sprintes cucchoz. (Nekem pl. a Verizonos szín és anyaghasználat sokkal jobban bejön)
    Eltérés van még természetesen a különböző szolgáltatók ROM-jai között is. Mivel eddig csak Verizonos került a kezembe, így csupán erről tudok nyilatkozni. Az enyém a frissített WinMo 6.5 + Sense 2.5-ás rommal érkezett, csupán a bootoláskor és kikapcsoláskor megjelenő Verizon téma, illetve a Home lapon a jobb felső sarokban lévő kis Verizon logó árulkodik a szolgáltatóról.

Fizetés paypal igen, már nagyon kevés eladó ad sima hitelkártyás fizetésre lehetőséget, de ez nem is baj szerintem.

Jelenleg ez a Magyarországra is postázók TP2 kínálata: KATT, de persze ez hétről-hétre változik.
    Jó vétel lehet egyébként egy ütött-kopott készülék is, ha amúgy a "belseje" hibátlan, és ha jóval olcsóbb, mint egy karcmentes, mert javítókészlet is bőven akad a neten, nem horror áron (keret, hátlap, bill.keret, érintőlap stb.)
    Licit vagy vásárlás előtt érdemes letárgyalni az eladóval, hogy hajlandó-e postázáskor kisebb értéket feltűntetni, és ajándékként feladni a telót, ellenkező esetben még egy vámolási eljárás is bekövetkezhet. (vám 0% viszont rájön a feltűntetett érték ÁFÁ-ja, illetve ha nem ajándékként postázzák, akkor számlát is kérhetnek, vagy a vámosok hasraütésszerűen találják ki mi az értéke a cuccnak...)
    Mondjuk én még nem találkoztam Worldwide postázó ebay-es eladóval aki ne eleve kisebb árat feltűntetve és ajándékként postázna...