5079
-
#1878 Hali. Rootolt heromon nem mennek a 3d-s live wallpaperek csak egy kis ideig, aztán elszállnak... van erre megoldás? jólenne :S -
#1877 igen, azt látom, de nekem a végeredmény a lényeg :) -
#1876 Letezik egy Gen.Y DualBOOT nevu program, ami erre alkalmas, viszont ez nem valodi dual boot. Mindenkeppen a windows indul el a telefonodon, majd a windows indulasa soran indul ez a program, ami a valasztasodtol fuggoen vagy egyszeruen kilep (windowsba bootolsz), vagy inditja a haret.exe fajlt (androidba bootolsz). Android ROM (tenylegesen nandba flashelheto, mint a winmo) jelenleg tudtommal csak a vogue/kaiser/polaris keszulekekhez letezik, de ott is vagy winmo vagy android, de valodi dual boot nincs. -
#1875 Ez akkor mi?
Vagy átbaszós vidi?
Amúgy nincs égető szükségem androidra is, csak ha van lehetőség, akkor miért ne? :)
Meg ennek nincs is rendes billje, bill nélküliek közül HD2-ben gondolkodnék, mert az egyszerűen szép.
A segítséget pedig köszönöm, av kábel nehiszem hogy kelleni fog, mostani telefonomhoz is van, de eddig 1x használtam :) (Nokia N95) -
#1874 Autós töltők 3.32 dollártól ingyenes szállítással -
Bucsek #1873 HTC Touch 2-höz hogyan tudom beállítani, hogy tudjam vele "irányítani" a sz. gépet? Akárhogy próbálom nem megy, és egyszerüen semelyik módszer sem oké :( -
#1872 Nem akarlak meggyőzni, csupán leírtam a tapasztalataimat. Autós töltő szintén ebay-ről legolcsóbb, csakúgy mint az AV kábel.
Dual boot lehetőség nincs, ha ilyet szeretnél, akkor arra is van alternatíva, kb. ugyanebben az árfekvésben, sőt valamivel még olcsóbban is...pl: Diamond 2 hasonmás
189 dodó szállítással együtt. Bekapcsoláskor választható, hogy Win 6.5 vagy Android 2.0 induljon-e. Na ehhez adnak tokot is... -
#1871 és az is használható bármilyen más usb-s töltésre,csak a kábel volt vicces számomra hogy azzal csak tölteni lehet,adatátvitelre nem alkalmas -
#1870 nekem a sima usb-s átalakító nem jött be,baromira felforrósította a telefont 10 perc alatt ,vettem egy gyárit azzal semmi problémám -
#1869 hmmmm :)
ok meggyőztél :D
De autós töltő mindenképpen kell, az jó, ha veszek egy szivargyújtó-usb átalakítót? Gondolom igen...
Meg bocs hogy téged zargatlak ennyire, de majd még szerintem kérek segítséget dual boot-hoz ha elakadok, meg egyebek :)
Amúgy ahogy néztem energy rom egész jó, van cmda-s meg gsm változatban is, meg azt is olvastam, ha elbaszom (pl a roszat teszem rá) helyre állítható. (bár nem tervezek ilyesmit) -
#1868 Átalakítót kb. 100 forintért vettem...de persze USB-n keresztül is tölthető. Megfelelő programmal a szokásos Xvid-Divx filmeket simán viszi...és ezek a video-audio kimenetnek köszönhetően akár tv-n is nézhetők. -
#1867 enegm olyan érdekelne, hogy a videolejátszást hogy bírja? Mert vannak hosszú előadásaim :D -
#1866 ja csak nem magyar konnektorba valót :)
átalakító meg nem sokkal olcsóbb mint egy nem gyári töltő, vagy valami speckó töltője van? Usb-n nem tölt? -
#1865 Ha egész nap nyomkodod, akkor biztos, hogy estére lemerül, ja...memóriaelfogyással még nem találkoztam, igaz nem is futtattam egyszerre még soha sok programot. -
#1864 Töltőt gondolom azért adnak hozzá. -
#1863 A TP2 aksi mennyit bír? gondolom ha nyomkodod egész nap net meg gps meg zene mellett minden nap kell töltened...
tényleg, a netezés milyen rajta? Mert N95ben rohadtul idegesít a megtelt a memória zárj be pár alkalmazást üzenet mikor semmi nem megy a háttérben. Touch Proba nincs ilyesmi ugye? -
#1862 Sziasztok! Találkozott már valaki olyannal, hogy pl. a tattoo-n megfagyott egy alkalmazás, nem tudtam semmit kezdeni vele ezért power off majd on innentől kezdve android integetésig semmi probléma HTC logo felvillan és itt is marad a készülék sehova semmilyen gombra nem reagál :( próbáltam aksit kiszedni visszarakni, ugyan ez...nincs valami hardware reset gomb valahol(nem nagyon találtam)? vagy más ötlet? -
#1861 igen erre, erre szeretnék lecsapni majd holnap :) (vagyis ha jol nézem holnaután hajnal 1-2 :D)
Ha szerencsém van meglesz 220-230 dodobol, 55e-nél nem szívesen költök rá többet, mert azért csak 1 telefon, majd még veszek hozzá töltőt meg tokot, oszt csá :) -
#1860 ERRE gondolsz? Ha igen, akkor ennek nem ennyi a fix ára, csupán a licit tart 180 dolláron. Van még 1 nap hátra a licit lezárásáig, addig mehet még feljebb az ár, illetve ha magad is licitálsz rá, akkor máris magasabb lesz az ár.
Mielőtt bármit is vennél, tisztázd az eladóval, hogy hajlandó-e postázáskor alacsonyabb árat feltüntetni, és ajándékként postára adni. (különben számolj még rá + 25% áfát a vámolás miatt, amennyiben 50 dollárnál nagyobb összeg lesz feltüntetve) -
#1859 ja illetve kinéztem egy másikat, de annak az egyik gombja szét van menve (bekapcsologomb-nak van írva, a képen a piros gomba az :) )
Ilyet nem láttam seholsem, nemtudja valaki honnan tudnék esetleg szerezni? -
#1858 én most amit nézek t-mobilos volt, függetlenítve lett, és 220 dollár amcsiból pk-val együtt, lehet azt veszem meg holnap :) -
#1857 Mindegy milyen szolgáltató féle, ha már független. Sok eleve független ebay-en is...de természetesen a nem függetlenek az olcsóbbak, és általában nem csak 20 dollárral...
Magyar szoft alatt mit értesz? A Sense-t lehet magyarítani, az szinte biztos, és lehet próbálkozni a magyarítás rárakásával is, ROM-ot azonban csak kifejezetten CDMA-sat szabad rárakni, tehát pl.a sunnysoft oldaláról is letölthető kelet-európai ROM-ot még csak véletlenül sem szabad megpróbálni ráerőltetni, mert onnantól kezdve a teló csak papírnehezéknek lesz jó...
Én nem erőltettem a magyarítás dolgot, mert annyit nem ér a dolog, amennyit lassít a rendszeren... -
#1856 Tok természetesen nem jár hozzá, de van olcsón ebay-en az is vagy 3.5e ft-tól a Speedshopban. -
#1855 am valszeg énis a htc touch pro 2-re nevezek be, mert amcsiból emberi áron van, lesz rá úgy 220 dolcsim, ahogy néztem azért már lehet kapni korrekt darabot :)
A kérdéseim:
Ha nem sprint hanem más kiadást szerzek be, tudom függetleníteni itthon (nem akarok 20 dollárt rákölteni :D)
Magyar szoftot lehet rá tenni? Esetleg gyárit? Kockázat mekkora?
Meg ez az androidosdi és érdekelne :)
Amúgy az amerikai verzió jobban is tetszik, a füles miatt, első kamerát meg még életembe nem használtam egy telómon se, max hülyéskedésre :D -
#1854 ez a fos ezekbe a telókba :D hogy nincs "helyreállítás" dolog :D mint a mai 2 biosos rendszereknél XD -
#1853 HTC Hero (tmobile g2)-m van. és egyre jobban félek megcsinálni... kell ez nekem? -
#1852 Hali.
Goldcard, és RUU után most 2.1 em van de szeretném rootolni és custom romot feltenni. volna valakinek kedve segíteni benne? már csomó leírást átnéztem de nem merek nekiugrani mert mindet úgy kezdik hogy lehet hogy papírnehezék lesz a mobilomból... -
#1851 Tok nem jár hozzá? Csak mert nem láttam még egyikhez sem...
Az aksi mennyit bír? 2nap?
és hol tudnék megfogdosni egyet? csak a speedshopnál? -
#1850 Ki lehet iktatni maszek ROM-mal persze, de mint írtam egyáltalán nem éreztem ennek szükségét. A kis verizon logó a kezdőoldalon korántsem zavaró, nem öszehasonlítható az itthon korábban kapható egyes telefonok 4 színűre butított T-mobile-os vagy Vodafone-os menüihez...
GPS jó, főleg quickgps rásegítéssel. Kamera pedig van, csak a videotelefonáláshoz szükséges, előlapi másodlagos kamera nincs. -
#1849 A Verzion-os butaságokat nem lehet kiiktatni ilyen spéci ROM-okkal? Mert színbe nekem is jobban tetszik a verzion-féle, bár a sprint-es sem rossz!
Meg a gps milyen benne? Néha azért kell használnom, és N95 kicsit makacs ilyen szempontból (csakis szabad ég alatt, 4perc alatt talál jelet, néha el is veszti stb...)
Nekem ami nagyon kell az a 3.5mm jack, gps, jó net/jó böngésző, zene, jó videó lejátszás... kamera se lenne elhanyagolható, de ha belegondolok alig használom szóval...
Ami pont megfelelő lenne az a Legend - tetszik is, tudja is mindezt csak drága...TP is majdnem tudja mindezt, és majdnem kijön az N95 árából... -
#1848 Mint korábban írtam, nekem a TP2 kizárólag a 800x480-as felbontás + video-audió kimeneti lehetőség miatt jött szóba. Amúgy elég nagy bumszli, és nehéz - a korábbi Diamond 1-esemhez képest. Persze ha valaki ilyen plusz billes telókhoz szokott, akkor ez nem lesz nagy meglepetés.
Ahogy előttem is írták, a Sprint szolgáltató csak az amerikai nem Sprint GSM szolgáltatókat tiltotta le a készülékén, így bármely magyar szolgáltató GSM kártyájával azonnal használható. Hozzáteszem 20 dollárért online függetleníteni lehet a nem Sprintes szolgáltatók TP2-eseit is, szóval ha a Sprint TP2 szín- és anyagösszeállítása esetleg nem tetszik vagy más szolgáltató TP2-eséhez olcsóbban hozzá lehet jutni, akkor nem annyira kell ragaszkodni a Sprintes cucchoz. (Nekem pl. a Verizonos szín és anyaghasználat sokkal jobban bejön)
Eltérés van még természetesen a különböző szolgáltatók ROM-jai között is. Mivel eddig csak Verizonos került a kezembe, így csupán erről tudok nyilatkozni. Az enyém a frissített WinMo 6.5 + Sense 2.5-ás rommal érkezett, csupán a bootoláskor és kikapcsoláskor megjelenő Verizon téma, illetve a Home lapon a jobb felső sarokban lévő kis Verizon logó árulkodik a szolgáltatóról.
Fizetés paypal igen, már nagyon kevés eladó ad sima hitelkártyás fizetésre lehetőséget, de ez nem is baj szerintem.
Jelenleg ez a Magyarországra is postázók TP2 kínálata: KATT, de persze ez hétről-hétre változik.
Jó vétel lehet egyébként egy ütött-kopott készülék is, ha amúgy a "belseje" hibátlan, és ha jóval olcsóbb, mint egy karcmentes, mert javítókészlet is bőven akad a neten, nem horror áron (keret, hátlap, bill.keret, érintőlap stb.)
Licit vagy vásárlás előtt érdemes letárgyalni az eladóval, hogy hajlandó-e postázáskor kisebb értéket feltűntetni, és ajándékként feladni a telót, ellenkező esetben még egy vámolási eljárás is bekövetkezhet. (vám 0% viszont rájön a feltűntetett érték ÁFÁ-ja, illetve ha nem ajándékként postázzák, akkor számlát is kérhetnek, vagy a vámosok hasraütésszerűen találják ki mi az értéke a cuccnak...)
Mondjuk én még nem találkoztam Worldwide postázó ebay-es eladóval aki ne eleve kisebb árat feltűntetve és ajándékként postázna... -
#1847 ha elolvasod, a sprinté azért jobb mert nem kell függetleníteni :) -
#1846 Helló mindenki!
Olvastam itt h egy Touch Pro2-t újított hykao e-Bayről és szeretnék pár kérdést feltenni nektek ha nem gond. meg akkor talán másoknak is jól jöhet az info
Milyen úgy általánosságban a TP2? Megérte? 45 az nagyon jó ár, meghogy majdnem újat lehet venni az még jobb. Miért jobb a Sprinté mint mondjuk a Verzion? eltérés van? A fizetés hogy zajlott? Paypal?
Bocs a sok kérdésért csak érdeklődöm :)
Meg tudnátok nekem linkelni pár hasonló TP2-őt ebayről ami olyan jó (árban+állapotban) mit mondjuk hykao-é? Ha nem probléma persze. N95 megérett a cserére és 45ért eléggé elgondolkodtató egy Touch Pro 2... -
#1845 Ha elolvasod az általad kiszedett rész előtti pár szót ("...a hibrid mivolta miatt..."), akkor máris kiderül, hogy mint írtam, ez csak a Touch Pro 2-re igaz...azaz minden CDMA-s TP2 egyben GSM képes is, ellentétben más modellekkel, amelyek pl. kifejezetten a CDMA-s piacra készültek (pl. HTC EVO 4G, Motorola Droid X) -
gravis #1844 "...a CDMA-s készülékek is használhatóak GSM módban..." - mesélj, mit tudsz?:D -
#1843 Én két dolog miatt választottam alternatív megoldást: egyrészt baromi drágának az új Androidos telók, másrészt még mindig nincs multifelbontású IGO Androidra. Igaz nekem kicsit más igényeim voltak, mint neked, de esetleg téged is érdekelhet: végül egy CDMA-s Touch Pro 2 mellett döntöttem. Ebay-ről, amerikából rendeltem, a kijelzőn, a plusz bill.-en még fólia volt, a hátlap mondjuk kutya állapotban volt, de az 5 dollárért kapható hozzá, már le is cseréltem azt is. A telón ugyan alapból WinMo 6.5 + Sense 2.5 van (ami egyébként hibátlanul és gördülékenyen működik), ám rárakható az XDA-sok által folyamatosan fejlesztett Android rendszer is! Ez se nem ROM, se nem emulátor! Egyszerűen fel kell installálni a telóra, az SD kártyára, újraindítani a telót, és ezután a gyári win alól simán programként futtatni lehet. Ekkor kilövi a windowst, elindul a linux boot, és néhány perc múlva már írhatod is be a pin kódodat az Androidos telefonodba. :) Jelenleg a 2.2-es Froyo rendszer az alapja a legújabb verziónak, de választhatóak a régebbi 2.1, 2.0 és talán 1.6-os alapú cuccok is - akár Sense-szel karöltve. A fejlesztés folyamatos, hétről-hétre jön ki újabb verzió, amiben hibákat javítanak, stb. jelenleg is majdnem tökéletesen működik a dolog, egyelőre a kamera használata nem megy még, de fotókat-videókat a gyári win alól is lehet készíteni, minden más működik Android alól is. (a gyári winhez elég újraindítani a telefont).
így ha IGO-zni akarok akkor azt win alól teszem, ha pedig Androidozni, akkor csak elég elindítani egy parancsikonra kattintva a fentebb leírt folyamatot. Valószínűleg más Wines HTC-khez is van ilyen megoldás, nekem a video kimenet miatt volt érdekes a Touch Pro 2, illetve a hibrid mivolta miatt (a CDMA-s készülékek is használhatóak GSM módban). Frontkamera ugyan nincs a CDMA-s verziókon, van viszont alul pluszban 3.5-ös hangkimeneti jack aljzat, valamint így kb. 40-50e-ből megvan egy ilyen teló jó állapotban, míg itthon 70e alatt nemigen találtam volna.
Nekem a Verizonos verzió van, de legérdemesebb a Sprint szolgáltatóét választani, mert azt még függetleníteni sem kell az itthoni GSM használathoz. -
ba32107 #1842 A függetlenség nem fontos, rosszul fogalmaztam, csak előfizetést nem akarok (tehát egyben szeretném kifizetni, és a meglévő Domino-s kártyámat használni). Ami még fontos, az a GPS és google maps, de felteszem ez mindegyikben benne van :) Amiket ajánlottatok, annak utánanézek. -
#1841 Szerintem azzal járnál a legjobban, ha tudnál szerezni a Vodafone-tól egy HTC Wildfire-t valamelyik surf csomaggal. Így maximum 36 ezerből megúszod, függetleníteni otthon is simán lehet.
De sietni kell, nemrégiben hallottam egy szakmabelitől, hogy csak párszázat rendeltek be belőle. (a gecik) -
#1840 A hosszú aksiidőt mindenképpen felejtsd el...ha minimálba használod, akkoris kb 2 napot bírnak, de ha nem használod, akkor meg minek...Esténként feldugja az ember a töltőre, és akkor biztos hogy másnap nem hagy cserben (ha navigálásra használod sokat, akkor nem árt egy autós töltő).
A többi amit szeretnél megvan bármelyik androidos htc-ben sztem. A sense valóban kényelmes, de nekem a sima android rendszer se tűnt túl kényelmetlennek, de tény hogy a sense jobb.
Ha függetlent szeretnél mindenképpen, akkor ebben az árban a hero van (88 a gsmline-nál).
Ha olcsóbbat akkor tattoo sztem, bár abban vannak kompromisszumok a kisebb felbontás miatt (cserébe állítólag jobban bírja az aksija).
Ha szolgáltatónál vennéd, akkor ebben az árban már legendet/desire-t is kapsz.
Ha valaki nem értene egyet akkor szóljon, új vagyok még a témában :) -
ba32107 #1839 Na lassan nekem is aktuálissá válik az új mobil. HTC-n gondolkozom, de rájöttem, hogy nekem felesleges a csúcskategória. Szóval....... mit tudnátok ajánlani? A számomra fontos dolgok:
- android
- wifi, gyors böngészés
- minél hosszabb akksi-idő
- teljes érintőképernyő, minél jobban és zökkenőmentesebben működjön (HTC Sense hogy is kapcsolódik ide?)
Asszem nagyjából ennyi. Leginkább függetlenül szeretném venni, de rugalmas vagyok. Jó lenne, ha 60-80-ban megállna, de hajlandó vagyok többet is költeni rá. Mit ajánlotok?