htc_one_banner_1.jpg
  • hykao
    Van sokféle: AT and T, Sprint, Verizon, de ami igazán olcsó lenne az amit írtam, a US Cellularos. Közben utána olvastam, és CDMA-sra nem szabad GSM-es romot tenni, mert onnantól csak nehezéknek lenne jó a teló, viszont CDMA-s rom mehet rá, és unlockolás után simán használható a GSM-es SIM, lévén a készülék eleve hibrid rendszerű (CDMA és GSM rendszereket is támogat) Ami veszteség lenne, az az előlapi kamera, merthogy a CDMA-s Touch Pro 2-kön nincs másodlagos kamera (3G hiányában...), de ezzel simán együtt tudnék élni. :)

Nemrég raktam az autóba a gyári navi helyére egy utángyártott érintőképernyős WinCE alapú cuccot. A baj csak az, hogy MIPSII procis, amire nehéz találni normális navi programot. Eddig Sygic Drive és Polnav játszik, csak hát a térképek 2008-asok ezekhez...viszont az eszköz kijelzőjére video bemeneten keresztül gyönyörűen kimenne a Touch Pro 2 képe...így nem kéne se birka MIPS kompatibilis navi szoftverekkel szarakodnom, se telefont a kézben tartva vagy szélvédőre tapasztott cuccal navizni...