5079
-
#1718 Valaki tudna mesélni a Legend esetleges antenna gondjairól? -
#1717 Amit én olvastam valamelyik oldalon ott módosított felbontású nav.progiról beszéltek.De nem tom pontosan melyik és hol ha beleakadok valahol akkor linkölök.
-
#1716 Jelszó: havefun -
#1715 megoldottam ^^ találtam 1 tegnap frissítettet :D és csak hungary -
#1714 arc, passwordot kér :D -
#1713 kösz -
#1712 hali.
ma frissítettem 2.1 re a htc heromat és most már vannak multitouch appok. találtam egy olyat hogy multitouch pong, de használhatatlan, gyankodni kezdtem és leszedtem egy multitouch tesztelőt. akkor tapasztaltam hogy a multitouch nem működik úgy ahogy kéne, függőlegesen nagyon szépen működik, de ha visszintesen húzom az újjam összeakad amikor keresztezi egymást függőlegesen a két új, ez normális? -
#1711 Én csak 320x480-as My Way (Amigo kinézet) és a 854x480-as teljesen új kinézetű Motonavról tudok. További felbontások egyelőre csak ígéret szinten léteznek a NavNGótól...de hát persze még a Primo sem jött ki Wines PDA-kra hivatalosan... -
#1710 Van sokféle: AT and T, Sprint, Verizon, de ami igazán olcsó lenne az amit írtam, a US Cellularos. Közben utána olvastam, és CDMA-sra nem szabad GSM-es romot tenni, mert onnantól csak nehezéknek lenne jó a teló, viszont CDMA-s rom mehet rá, és unlockolás után simán használható a GSM-es SIM, lévén a készülék eleve hibrid rendszerű (CDMA és GSM rendszereket is támogat) Ami veszteség lenne, az az előlapi kamera, merthogy a CDMA-s Touch Pro 2-kön nincs másodlagos kamera (3G hiányában...), de ezzel simán együtt tudnék élni. :)
Nemrég raktam az autóba a gyári navi helyére egy utángyártott érintőképernyős WinCE alapú cuccot. A baj csak az, hogy MIPSII procis, amire nehéz találni normális navi programot. Eddig Sygic Drive és Polnav játszik, csak hát a térképek 2008-asok ezekhez...viszont az eszköz kijelzőjére video bemeneten keresztül gyönyörűen kimenne a Touch Pro 2 képe...így nem kéne se birka MIPS kompatibilis navi szoftverekkel szarakodnom, se telefont a kézben tartva vagy szélvédőre tapasztott cuccal navizni... -
#1709 Tessék itt egy teljes európás adatbázis: KATT (májusi) -
#1708 speedcams.hu/
bár most olvasom,hogy "2010.08.01.-től az ingyenes letöltés lehetőségét megszüntettük."
lol -
#1707 srácok van igo8-hoz magyar térképre radar figyelmeztető? vagyishát ilyen izé hozé :D mutatja hogy van radar illetve hol szokott lenni, ez az angoloknál elég menő, itt is van ilyen? -
#1706 Azt hiszem már van "Olcsón"megvevős oldalon 800x480 módosított felbontású IGO.
De van a sygic is androidra nekem tökéletesen működik Galaxy S-en.. -
#1705 Ez így biztosan nem fog működni. Most így fejből azt mondom forgalmazta ezt ugye a Sprint (ami CDMA), de nézd meg hátha van T-Mobile is belőle, az jó lenne neked.
Ugyanakkor én is sokáig gondolkodtam így ahogy te, ez volt az elsőszámú ok a WM mellett. Aztán hozzám került egy Wayteq x820BT GPS, ami 20 papír és nekem fullos. Ha komolyabb útra megyek akkor ott a kocsiban, a kisebb utakra pedig bőven jó valamelyik Androidos szoftver. -
#1704 Üdv! Felmerült bennem, hogy esetleg lecserélem a jó öreg Dia1-esemet egy Touch Pro 2-re. Igazából csak a video kimeneti lehetőség miatt, hisz windowsos változatban csak a Touch Pro 1-2, illetve a Yota rendelkezik ilyen lehetőséggel. Yota szinte beszerezhetetlen (illetve a kínai utánzata nem tudom kiviszi-e a video jelet a mini usb-re), sima Touch Pro pedig csak 640x480-as ugye, így maradna a Touch Pro 2 a maga 800x480-as felbontásával.
Persze ha lenne végre normális - többféle felbontást is támogató - IGO androidra, akkor más lenne a helyzet, de így egyelőre marad a Win...
Na most 100e-t valahogy nem visz rá a lélek, hogy kiadjak bármilyen telóra is, amerikából használtan viszont már egész jól ki tudnék jönni. A kérdésem az, hogy pl. egy jelenleg CDMA rendszerű Touch Pro 2 rom cserével GSM rendszerűre buherálható-e? Elméletileg a Touch Pro 2 eleve hibrid rendszerű lenne, ám egyes szolgáltatók részére állítólag csak CDMA rendszerrel használható készülékeket is kiadtak.
Lenne pl. egy CDMA-s US.Cellular lockos készülék. Ha rakok rá új GSM-es romot akkor vajon független is lesz egyben? Kivitelezhető ez? -
Bucsek #1703 köszi!! -
#1702 ez teljesen ingyenes.
csak valamiért a market nem talál rá, pedig elvileg ott is fenn van.
ez az appbrain link
Több mint 250.000 letöltéssel elég népszerű. :) -
Bucsek #1701 Köszönöm!!! ez ugye ingyenes? nem olyan h próbaidős és vedd meg -
#1700 Töltsd le ezt: QuickSettings
Tedd fel a kártyádra, és telepítsd onnan.
Ha elindítod, lesz egy olyan gomb, hogy "APN controll" ha ennek az állása "ON" akkor van adatkapcsolat, ha rátenyerelsz, "OFF" lesz, és ekkor kikapcsolja az adatkapcsolatot.
Ha az "APN control" szövegre böksz, a beállítások menübe kerülsz, a mobilhálózat részbe.
Sok sikert! -
Bucsek #1699 szia, sajnos nemtom miaz, de mindent kikapcsoltam, igy nem csatlakozik fölöslegesen a hálózatra. -
#1698 nem elég kikapcsolni az APN-t? -
#1697 sztem is a telenor data, de ez csak tipp -
#1696 hopp, sorry, nem lattam a kerdesed.
persze, hogy bele lehet, az enyem 16 gigassal megy remekul. -
#1695 Én is a legend-en gondolkozom, a vodánál 75 rugó 2 év rabsággal (3 ezres előfizuval). -
ba32107 #1694 Köszi -
Bucsek #1693 leszedtem ezt a nodata programot... megbizhato?
a másik kérdésem hogy van nekem mobilinternetem, de valamit elszarhattam, mert mostanában gprst-t használ, nem 3g-t. Megnézem ezt a nodata cuccot, és 6db kapcsolat van felsorolva:
Pannon MMS
Pannon NET GPRS
Telenor Data
Telenor MMS
Telenor WAP
W@P PRS
én tökhülye vagyok, de ezek közül melyik a 3g-s szolgáltatás, mert akkor azt nem disablezom le, vagy ha kell akkor azt kapcsolom vissza, ha nincs wifi...
sorry, hülyevagyok még ehhez..
sanda gyanum van h a telenor data a befutó.. de nemtom. -
Bucsek #1692 Hali, sürgős lenne, tudnátok adni 1 olyan programot, amivel letudom blokkolni az adatkapcsolatokat? eddig Bandswitch 2.9 volt, de sztm lejárt, mert kér valami serialt... azt meg nemtudom.
és kezdi megint, hogy felmegy a hálózatra, nemakarok hajléktalan lenni, mert sok lesz a számlám... -
#1691 valaki tudna választ adni? -
#1690 megertem. -
#1689 hát igen csakhogy a fizetés mindenkinek más :)
Legend vételt is tologatom mert sajnálom rá kiadni a 100kt,pedig nem okozna problémát megvenni
de sokkal szimpatikusabb lenne 70kért -
#1688 sztem nincs olyan telefon, ami megér egy havi fizetést , nonszensz ennyi pénzt kiadni értük, max a felét, de nagyon max... -
#1687 üdv
speedshop hivatalos HTC bemutatóterem
-
#1686 Meg. -
#1685 Edigital, de ők is a mobilarena-tól veszik. -
ba32107 #1684 Tudtok valami helyet ahol ki lehet próbálni HTC telefonokat? Valami üzlet, stb? Gondolom csak Bp-n van ugye? -
#1683 HTC Desire mennyire jó? Megéri a 130k-t? -
#1682 pl nem gyári szivargyújtós töltőn a gyári kábellel szinte forró volt a telefon 10-15 perc alatt,és még csak nem is volt a napon
-
#1681 mennyire normális a töltés közbeni melegedés?(Legend-ről van szó) -
Bucsek #1680 Én is akartam kérdezni, vagyis én tom h bele lehet, viszont nekem a HTC Touch 2-be mekkorátlehet max berakni? csak annyit ír h mircosd 2.0, de nekem ez kinai ;) -
#1679 Hali.
Micro SDHC-t bele lehet rakni a heroba?