HTC Tattoo-ja van valakinek?
A közeljövőben szándékozok venni egyet, de a market és a rezisztív kijelző miatt egy kicsit megtorpantam.
Ami lényeg lenne a kiszemeltben, hogy elsősorban marha gyors legyen, valamint wifi, web, msn, és lehetőleg unaloműző játékok a tömegközlekedésre, esetenként gps. Még lehet zenehallgatásra használnám, de annyira nem lényeg.
A kijelző felbontása annyira nem izgat (a méretében kimondottan szimpi hogy nem akkora nagy dög), viszont a rezisztív érintőképernyőről hallottam 1-2 rémtörténetet, pl hogy nehezen érzékeli néha az érintést, valamint legutóbb a (ha jól emlékszem) a touch2-ről hallottam hogy nagy melegben meghal az érintőképernyő (egy tulaj mesélte).
A galaxy spica jöhetne még számításba az ára miatt (60 pár ezer forintnál nem akarok többet kiadni rá), csak arról sok helyről hallottam hogy meglehetősen lassú (meg sztem ronda is, de ez már magánvélemény).
A problémákkal amiket írtam találkozott valaki?
Tudjátok ajánlani?
(mellesleg a tesztekben amiket olvastam, egyik problémát sem említették, csak hogy kicsi a felbontása a kijelzőnek (nem izgat), és hogy emiatt igencsak megcsappan a marketen az appok száma (ez már aggaszt egy kicsit).