HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs a lámáskodásért 😄
mflex: Neked mi a véleményed ezügyben?
Viszont nálam most érkezett el az elsõ HR ideje, majd 2 hónap után. Az lehetséges szerintetek hogy a hirtelen hideg betett neki? Hívás közben lefagyott és nem reagált egyik gombra sem.
ha valaki tud okosat mondani, elõre is kösz.
What about the forests?
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Köszönöm<#confused>#confused><#wave>#wave>
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Esetleg az IGO indító fájlja lenne androidos készülékre?
Olyan kérdésem lenne hogy ez a fájl"program" mire is jó valójában?
iGOMyWay_8.4.2.124036.apk
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Van egy kis helyzeti elõnye az apple store-nak jelenleg 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Fülek? Bárhol oldalra scrollozol a képernyõn fület lép. Checkbox? Nem kell beletalálni, ha a szöveget nyomod akkor is bejelöli stb...
Stylusra maximum a hard resetet követõ 10 percben lehet szükség amíg testreszabok minden apróságot (egyáltalán nem muszáj, de kényelmesebb)
Lehet hogy nagy benne a potenciál, majd eldõl. A WM-nak viszont pont az az elõnye (pedig sokat szidják miatta), hogy régi. Egyszerûen mindent meg lehet rajta csinálni ami értelmes. Hogy nincsenek rá csilivili játékok az engem mondjuk pont nemérdekel. Get the job done, ez a lényeg.
Az Android olyan nekem mintha az új évtized Symbianja lenne modern köntösben. Átlagjánosnak is faszán mûködik amikor kiveszi a dobozból (ez a rész nem feltétlenül igaz régi WM buildek alatt), de értõ kezekben sok jó dolgot ki lehet hozni belõle. De nem jobb mint egy WM-nál ha annak gazdája hozzáértõ. Dehát nézzük meg, az iPhone-t is fel kell törni és mókolni kell hogy megérje az árát.
A Store-ok user szempontból annyira nem érdekes dolgok, a warez magától értetõdõ dolog. Sosem volt Symbian Store sem és hány progi van rá (amúgy utálom a Symbian-t, csak jó példa😊? Fejlesztõi szempontból meg azt kell mondjam ez Európában szerintem nem bejövõs modell, USA-ban pedig már behozhatatlan az Apple. Úgy tûnik ez a fejlesztõknek (mármint a profiknak) is nyilvánvaló, mivel az Apple store-jában igényesebb programok vannak átlagban mint az Android Market-en.
A contact listát meg még nm próbáltam.
Microsoft MyPhone gyorsan,hibátlanul szinkronizál
iGO8 hibátlanul navigál
stb...
Ezt láttad? Tanúsíthatom tényleg bírja.😊
A multitouchot csak az Acer S200-ra értettem mert abban nincs, Nexusban van de azzal meg annyi bajom volt, hogy nem tom mikortól lehet kapni majd idehaza olyan formában, hogy garancia meg miegymás(függetlenítve), meg majd mennyiért, elvileg azt mondják kb. annyi lesz mint a droid de lesz az drágább is sztem.
Szóval így lett HD2, jövõhét elején jön elvileg két év gyári garival, öröm van és bódogtá<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Csak hogy ne legyen az egész hozzászólás offolás, a képernyõ mennyire karcosodik, gondolom fólia alap rá, csak mert egy videón láttam hogy valaki ollóval meg késsel berheli és utána meg büszkén mutogatta hogy semmi baja.
Esetleg valakinek van hozzá ilyen bölcsõje amiben tölteni meg szinkronizálni lehet? Az érdekelne, hogy olyan van-e, hogy a géppel is össze lehet kötni meg csak konnektorral is(az azért lenne jó mert este éjjeliszekrényre le tudnám tenni stabilan és a sötétbe meg nem verném le véletlenül se).
Én windows-os telefon soha nem vennék. Egy haveromnak van egy régi HTC-je, az örök emlék marad nekem, ha WMet látok 😊
Persze biztosan jó kezekben jól mûködik, de elég nekem PCn szopni a windows hülyeségeivel és lelki gondjaival 😊
Töltsük le az internetet!
Amúgy sokat vacilláltam az Acer s200 meg a Nexus One mellett, de az Acerbõl hiányolom a multitouch-ot, Nexus One-ra meg a fene se fog várni, fõleg ha csak voda fogja forgalmazni...
ui: Most már én is remélem hogy majd lesz win7 HD2-re<#ravasz1>#ravasz1>
Másik, azt lehet tudni, hogy lehet-e majd frissíteni win7-re?
Köszönöm a válaszokat.
A Diamondot hiba volt eladni, mert az összes felsoroltnál jobb, csak egy jó romot kellett volna rá feltenni. Hasít az értõ kezekben. De az már kezd leesni hogy Nokia lesz neked a megfelelõ 😊
Az S730 régi lassú szar, ráadásul WM Standard oprendszere van, ami akkora zsákutca mint a SE P1 UIQ-ja.
Nokia E51, N78, E65, ebben a sorrendben. Az N78-ban GPS is van, és ennek a legnagyobb a kijelzõje.
BUÉK
A HTC Diamond, az a Touch diamond akar lenni? Nekem volt már olyan, de nem tetszett a lassúsága miatt..
Esetleg 35ezerért valamilyen más Nokia?
Hja, miért nem jó a HTC S730?(mi a gond vele)
Köszönöm szépen!😊
Boldog Új Esztendõt Mindenkinek.😊
25K-ból szerintem vitán felüli hogy Nokia E51 a nyerõ. 20-ért is találni már.
Ha rádobsz egy tízest, akkor viszont bõvül a kör: használt HTC Diamond (elvégre ez egy HTC topik 😊, használt Nokia E63, használt Blackberry 8320, újonnan T-Mobile-nál 2 év hûséggel Blackberry 8520. Látod itt már a qwerty is jelen van 😊
Ha nem gond egy új elõfizu (vagy valamelyik rokonnak), szerintem a Blackberry 8520 neked a legjobb 35-ért.
Töltsük le az internetet!