5079
-
Bucsek #1678 nem sztm tök frankó benne minden, és az alakja nekem nagyon tetszik, simán adócsaló külseje van :D -
#1677 Köszi a választ!
Nem kényelmetlen a WinMo?:)
+mások szerint is szép telefon?:-D -
#1676 Dezirések!
Oszt milyen a Froyo? -
Bucsek #1675 hali, nekem ilyenen van és tökre király a cucc, csak az az apró problémám van, hogy nincs hangjelzés se vibráció ha üzenetet kapok... hiába van beállítva -
#1674 Sziasztok!
Elnézést a kérdésért, de szerintetek milyen készülék a HTC Touch 2? Megéri-e az árát.. WinMo 6.5 Prof van rajta, de gondolom tudjátok.:-P
Véleményeket várnék!
Köszönöm. -
#1673 A htc saját kezelőfelülete amit a telefonjaira pakol. (az a pörgős óra, widgetek stb.) -
#1672 Már csak egy dolog... És mi az a Sense?! :) -
#1671 ugyan azért: Sense! -
#1670 Megérkezett a Froyo az európai HTC Desire-ekre -
#1669 HTC HD3 & Sense 3 Concept -
#1668 Igen :) Mondjuk a Galaxy S-ben az iPhone 4G, A8 CPU-ja van (vagyis nem az iphone, a Samsung gyartja az almanak, de ez most mind1), a grafikus chipje meg modernebb/erosebb a 4G-enel. Villamgyors keszulek a Galaxy. Szerintem a piacon jelenleg a legerosebb hardveru keszulek. Par napja forgatom mar (havere), elqrvultam, nekem nem kell 4"-nal kisebb... :)) A kijelzo meg.. Ez az S-Amoled beszaras. Jo volna ha lehetne kapni ilyen paneles monitorokat (akkor IPS, TN/egyeb nyugdij) :D Sorry az offert.
Amugy egy EVO 4G-t se utasitanek vissza... :) -
#1667 Az biztos,hogy a Galaxy S-nek brutál a kijelzője
nincs nagy különbség a két telefon között
designra nekem a Desire tetszik jobban -
#1666 1 : 1 :DDD -
#1665 Hi. Tudom hogy ez HTC topik, de: Galaxy S-t. :) -
Ronny #1664 A spicán is android fut, méghozzá használható sebességgel. -
#1663 Nekem pl. azért Desire mert nem tetszik a Samu felülete, Sense jobban bejön és mert majd 84.000 Ft-ért tudom megvenni. :D
Igazából bármelyiket választod jól jársz velük.
mobilarena.hu teszteket olvass. -
#1662 Merthogy?! :) -
#1661 ja tudoom már omnia 2vel kevertem valamiért. ez egyre rosszabb lesz:s -
#1660 jah hogy ez nem a galaxy spica. jó bocs csak kvalahogy az ugrott be. de akkor is a desire jobb. -
#1659 Azt se tudod miről van szó........
-
#1658 Hát kb. a kettő ugyanaz. Így azt amelyik jobban tetszik :D -
#1657 midnenképp htc-t vegyél. a galaxywindowsos lassú. -
#1656 Hali!
Tudnátok nekem segíteni abba, hogy melyik telefont érdemes venni?
HTC Desire vagy Samsung Galaxy s? Melyik a jobb, gyorsabb, szebb kijelzőjű, stb...?? Köszi a segítséget! -
#1655 Htc Touch Pro Független,Garanciális!! -
#1654 HTC Desire: Froyo OTA update this weekend for European Version
HTC is going all out, promising several features not in stock 2.2:
* 720p video recording
* iTunes syncing via HTC’s Sync software (what?!?)
* The “AppShare” widget that came on the Wildfire
* Smart CallerID
-
#1653 Nagyon nagy HTC Fan vagyok, de már azért jöhetne a 2.2 mert kezd idegesítő lenni hogy még nem elérhető. Jól jönne az a pár plussz szolgáltatás.... -
#1652 Kínában már Froyo Androiddal szállítják a vadiúj HTC Desire és HTC Wildfire mobilokat. Annak ellenére, hogy a távol-keleti országba csak most érkeznek az első példányok a két telefonból, mégis többet kapnak mint az európai vagy amerikai felhasználók. -
#1651 jo lesz a tattoo ha kijon ra a 2.1.
addig sajnos csak egy feltelefon (amugy nem lassu egyaltalan, de nem is versenylo)
jatszani mondjuk nem ajanlom de atlagos hasznalatra jo. -
#1650 Hát, ez a wildfire elég érdekes.
Nagyobb kijelző ugyan azzal a felbontással...alapból nem ér semmit.
A kamera jobb benne, led vaku meg autofókusz, de ahogy néztem ritka szar képeket csinál.
A többi meg ugyan az, és 10 rugóval drágább (a 2.1 ha jól tudom valamikor jön a tattoo-ra is).
Valamint nekem a videókról amiket láttam róla, egyáltalán nem tűnt gyorsabbnak, sokkal inkább lassabbnak (így sem lassú, csak rendszeresen láttam akadásokat).
A legend jó tipp lenne, de az már a 90-100-as kategória, és bár nem nagy különbség a 60-tól, ennyit már elvből nem adnék ki érte (meg ennyiért már milestone-t is lehet venni).
Tehát akkor a tattoo nem ajánlott, hasonló árú jobb alternatíva nincs? -
#1649 rátettem ahogy írtad, bentvagyok a szürkénél.. de csak loading.. -
#1648 error 262... fasza
na most manuálisan megpróbálom -
#1647 RUU_Diamond_l3v5y_10050101_L_WWE_5.2.23563.5.5.0_2.11.exe
ezt próbálom rátenni, szépen elindul a gépen minden, activesync megvan, de mégis fail valami miatt.. még1x megpróbálom, ha mostse jó mit tegyek? -
#1646 Csajomnak van Tattoo-ja. (Szvsz nőknek való telefon.)
Ja és marhára nem marha gyors! Nem lassú, dehát ebben azért nincs annyi ram meg gyors proci mint a mostaniakban...
De a kijelző használata nem gázos, max egy kicsivel erősebben kell nyomni, nem olyan ultraérzékeny az érintésre mint az újabb modelleké, teljesen használható.
Az appokkal kapcsolatosan nem tudok mit mondani, bnőm nem nagyon töltöget le mindenféle szart.
De amire nagyon szükség lenne és nem elérhető a marketen, azt én töltöm le és átküldöm neki, az esetek nagy részében simán feltelepülnek és mennek a Tattoo-n.
De én most tuti nem vennék már ilyet (még neki sem), inkább a kicsit zömökebb, csúnyább, de legalább gyorsabb és 2.1 androiddal érkező Wildfire-t venném.
Vagy Legended, ha már a méret lényeg. -
#1645 Üdv,
HTC Tattoo-ja van valakinek?
A közeljövőben szándékozok venni egyet, de a market és a rezisztív kijelző miatt egy kicsit megtorpantam.
Ami lényeg lenne a kiszemeltben, hogy elsősorban marha gyors legyen, valamint wifi, web, msn, és lehetőleg unaloműző játékok a tömegközlekedésre, esetenként gps. Még lehet zenehallgatásra használnám, de annyira nem lényeg.
A kijelző felbontása annyira nem izgat (a méretében kimondottan szimpi hogy nem akkora nagy dög), viszont a rezisztív érintőképernyőről hallottam 1-2 rémtörténetet, pl hogy nehezen érzékeli néha az érintést, valamint legutóbb a (ha jól emlékszem) a touch2-ről hallottam hogy nagy melegben meghal az érintőképernyő (egy tulaj mesélte).
A galaxy spica jöhetne még számításba az ára miatt (60 pár ezer forintnál nem akarok többet kiadni rá), csak arról sok helyről hallottam hogy meglehetősen lassú (meg sztem ronda is, de ez már magánvélemény).
A problémákkal amiket írtam találkozott valaki?
Tudjátok ajánlani?
(mellesleg a tesztekben amiket olvastam, egyik problémát sem említették, csak hogy kicsi a felbontása a kijelzőnek (nem izgat), és hogy emiatt igencsak megcsappan a marketen az appok száma (ez már aggaszt egy kicsit).
-
#1644 á há! itt a turpisság! köszönöm szépen! neki is ugrok akkoör a rom frissítésnek.. aztán meglátjuk ,hogy méltó vetélytársa lesze az 5800-nak :D -
#1643 -
#1642 ez jó de ez a hard reset nagyon nem akar menni... kikapcsolom, bekapcsolom hangerő le+kör de semmi nem történik.. még a töltőképernyőn nyomom -
#1641 Elszántad magad,hogy papírnehezéket csinálj belőle ? xD
Hivatalos ROM updatenél nincs szenvedés itt egy leírás képekkel
hivatalos ROMok
főzött romoknál (persze gari ugrik)kell egy HARD-SPL inkább laptoppal ajánlott
aztán a ROM telepítés akár a 4 gigás belső memóriából már elég egyszerű:
ROM/Radio ROM frissítés
1. Letöltöd a kinézett főzőtt ROM-ot, vagy a Rádió ROM-ot a gépedre. Kicsomagolod ha szükséges.
2. Megkeresed benne a legnagyobb fájlt, a kiterjesztése *.nbh!
3. Átnevezed diamimg.nbh-ra! (újabban számos rom csomagban már alapból így találod az nbh fájlt és mellette csak egy CustomRUU.exe fájl van)I.
4. Átmásolod a dimaimg.nbh fájlt a PDA Internal Storage gyökerébe. (azaz így fog kinézni: /Internal Storage/dimaimg.nbh) Bonthatod a PC-PDA kapcsolatot, de nem szükséges!
5. Újraindítod a telefont (SOFT RESET) és 3mp-en belül megnoymod és nyomva tartod a HANGERŐ LE és VISSZA NYÍL gombot. Mindaddig nyomva tartod, amíg a szürke képernyő bejön.
6. Megnyomod a POWER gombot (amikor ezt kéri) és elindul a frissítés.
7a. Amikor kész (SUCESS) nyomsz egy SOFT RESETet, a teló újraindul a rendszer feláll és kész! Van egy zsír új ROM/Rádió rom a telefonodon, csak be kell állítgatni.
7b. Ha szeretnél egy HARD RESETet: (néhány főzött romnál javasolják, hogy frissítés után, csinálj egy HARD RESET-et, mert így jobb lesz a teljesítménye a ROM-nak. Ízlés kérdése).
Miután kész a frissítés (SUCESS), nyomsz egy Soft Resetet és 3 mp-en belül megnyomod és lenyomva tartod a HANGERŐ LE és KÖR gombot (a középső navi gomb). HANGERŐ FEL gombbal indítod a HARD RESETET, ha kész újra HANGERŐ FEL gomb és indul a rendszer.
-
#1640 Touch Diamond ROM frissítést leírná valaki lépésről lépésre? Vagy egy hsz számot. köszi szépen! -
#1639 Loal