Crysis Warhead
  • Qwerty4
    Végigvittem, véleményem következik!

"2 játéknap alatt végig is vittem, rekord idõ alatt.Gondoltam nem húzom-nyúzom, mert akkor akár hetekig is eltarthat, amire a végére érek, ezért inkább gyorsan átrohantam az egészen.Sokszor hasonlóan rövid játékoknál is elvoltam akár egy hétig, szépen felosztva, de most nem így akartam.
    Nem tetszett az alapjáték, de ez most valamennyivel jobb volt.Végre egy újabb játéksorozat, ahol emelkedik a színvonal, nem csökken (sztem).Bár nem vagyok elragadtatva.A sztori még mindig nem tetszik, a lények gagyik, kevés a hangulatos pálya.A dzsungeles pályákat ki nem állhatom, valószínû ez is volt az egyik nagy gondom a Crytek korábbi játékaival is.Baromira unom ezeket a dzsungeleket.Az alap Crysisnál az egyetlen pálya volt, amit igazán élveztem az az idegen ûrhajó, most is hasonló a helyzet, ezúttal a barlang tölti be a kiemelkedõ pálya szerepét.Az ilyet szeretem.
    Másik gondja a Cryteknek, hogy azt a kevés videót is, amit csinálnak, az mindig rohadt unalmasra sikerül.
    Szépnek biztos szép, de nálam nem nézett ki annyira jól, lehet valami beállítás kísérletezéssel tudtam volna szebb eredményt is elérni, de nem volt türelmem ehhez.

Negatívumok:
    -azért még mindig unalmas a nagy része
    -sztori
    -gagyi lények
    -a koreaiak csak legnehezebb fokozaton beszélnek koreaiul, ez szánalmas
    -unalmas videók
    -nagy vasigény
    -néha egyet gondolt és kilépett
    -ötlettelen boss-harcok

Pozitívumok:
    -színvonalemelkedés
    -barlangos pálya